./healthtafel ism Living Lab Utrecht

thu02feb5:00 pmthu7:00 pm./healthtafel ism Living Lab Utrecht

Event Details

Deze healthtafel organiseren we net als de vorige keer ism Living Lab Utrecht voor het Utrechtse ecosysteem.

De missie is om samen blijvende positieve impact te realiseren binnen het landschap van de gezondheidszorg door technologische oplossingen voor de zorg te onderzoeken, door te ontwikkelen en te implementeren.

Het plenaire programma zal van 17.00 – 19.00 worden ingericht en daarna is er weer volop tijd en ruimte om te netwerken met elkaar onder het genot van een daghap en een drankje (daghap en 1e drankje zijn daarbij van het huis).

Deze bijeenkomst zal in het teken staan van nieuwe inzichten, netwerken en oprichten van nieuwe samenwerkingen.

Vanwege de brede scope aan aanwezige stakeholders is het mogelijk om op verschillende niveaus te onderzoeken welke samenwerkingen op welke vlakken mogelijk zijn. Naast diverse Dotslashers zijn o.a. Gemeente Utrecht, NIZU, ROM Utrecht, ZonMw, zorginstellingen in de regio, NVTZ, aanjagers en corporates onderdeel van ./healthtafel | Living Lab Utrecht om samen te werken aan de toekomst.

Met ./healthtafel | Living Lab Utrecht is het mogelijk om cross sectorale samenwerking binnen de provincie Utrecht op te richten en te toetsen op de gewenste uitkomsten. Voor ondernemers die zich bezig houden met zorgtechnologie biedt deze bijeenkomst een waardevolle kans om nieuwe samenwerkingen te verkennen. Gezien de hoge noodzaak binnen de gezondheidszorg op diverse pijlers waaronder duurzaamheid, personele bezetting, langer gezonder thuis wonen en kwaliteit zorgprocessen is samenwerken en doelmatig versnellen van bewezen zorgtechnologie essentieel.

Graag nodigen we je uit op donderdag 2 februari om 17 uur in Dotslash (Gebouw 100) aan de Europalaan 100.

Mocht je iemand willen aandragen om erbij aanwezig te zijn, stuur ons dan aub een mail met daarin een korte motivatie en contactgegevens zodat wij contact op kunnen nemen en een uitnodiging kunnen versturen.

Graag tot 2 februari om 17:00!

more

Time

02/02/2023 5:00 pm - 7:00 pm(GMT+02:00)

Location

Dotslash Utrecht, gebouw 100

Europalaan 100

Other Events

Get Directions

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *