Het Groeicollege

mon04aprAll DayHet GroeicollegeHet Groeicollege | 4 april | 13.00 - 15.00 | Online

Event Details

Over dit evenement

Ondernemers met ambitie willen doorgroeien: kansen benutten, groeipotentieel ontdekken en winst optimaliseren. Ontdek jouw potentieel tijdens Het Groeicollege! Een wetenschappelijk lesprogramma voor ondernemers. Samengesteld door experts van nlgroeit, Erasmus Universiteit Rotterdam en Nyenrode Business Universiteit.

Hoe zet je eenvoudig een strategie op die effectief én efficiënt is? Hoe creëer je een optimaal groeiklimaat met winnende leiderschapsteams? Leer hoe digitalisering klantgedrag beïnvloedt, maar óók impact heeft op verdienmodellen. De hoogleraren van Het Groeicollege, verbonden aan de Erasmus Universiteit en Nyenrode Business Universiteit, leggen tijdens acht hoorcolleges uit hoe jij de onderliggende succesfactoren van bekende groeibedrijven zoals Coolblue, Picnic en Takeaway kunt toepassen voor jouw bedrijf.

De collegereeks van Het Groeicollege duurt ca. acht maanden en hierin worden acht onderwerpen behandeld. Elk collegeonderwerp bevat een online hoor- en werkcollege. Daarbij werk je aan concrete opdrachten en een persoonlijk groeiplan voor jouw bedrijf door online-samenwerking tussen de deelnemers en begeleiding van een ervaren groeiondernemer als teamcoach.

 

NA HET VOLGEN VAN DIT PROGRAMMA:
  • Ben je in staat om waardevolle groeikansen voor je bedrijf te identificeren en weet je dit te vertalen in de groeiformule van je bedrijf;
  • Weet je wat je nodig hebt om de groei te faciliteren en krijg je inzicht in de mogelijkheden om dit te financieren;
  • Weet je hoe je klanten op een effectieve wijze kunt betrekken bij de groei van je bedrijf;
  • Ben je in staat om de organisatie klaar te maken voor groei door het creëren van een groeiklimaat en de implicaties voor het leiderschapsteam inzichtelijk te maken;
  • Leer je dat leidinggevenden een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van talent en weet je het rendement op talent te vergroten;
  • Ben je klaar om de organisatie naar een nieuwe groeifase te brengen door nieuwe groeipaden op te schalen en het groeilandschap opnieuw te gaan verkennen.

 

Registreren

Wacht niet langer en gun jezelf vandaag deze investering. Ruim 150 ondernemers zijn jou al voor gegaan. Meld je hier aan zodat je vanaf 4 april Het Groeicollege kunt volgen.

more

Time

04/04/2022 All Day(GMT+00:00)

Location

Online

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *