Het Groeicollege

thu14octAll DayHet GroeicollegeHet Groeicollege | 14 oktober | 14.00 - 18.00 | Online

Event Details

Over dit evenement

Het Groeicollege is voor groeiondernemers die continu aan hun persoonlijke groei en aan de groei van hun bedrijf willen werken. Een uniek interactief programma, met wetenschappelijke analyses, onderbouwing en praktische handvatten van hoogleraren en specialisten. Tijdens de interactieve peer-sessies met collegaondernemers maak je onder begeleiding van een teamcoach vanuit nlgroeit jouw persoonlijk groeiplan nóg sterker en bouw je een waardevol netwerk op.

Het programma bestaat uit inspirerende cases uit de top van ondernemend Nederland zoals Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic) en Jitse Groen (Takeaway), met analyses en onderbouwing van hoogleraren en specialisten. In acht maanden leer je
hoe je hun groeistrategieën toepast op jouw bedrijf, en hoe je groei inzichtelijk maakt. Tijdens de interactieve werkcolleges en peer-sessies met collega-ondernemers maak je onder begeleiding van een teamcoach vanuit nlgroeit jouw persoonlijk groeiplan nóg sterker en bouw je een waardevol netwerk op.

Download hier de informatiebrochure.

Vanaf het moment dat het hoorcollege is bekeken en het werkcollege van start gaat, voer je de opdrachten zelfstandig uit. De tijdsinvestering per college is gemiddeld 4 uur. Aan het einde van Het Groeicollege beschik je over een concreet persoonlijk groeiplan en een certificaat vanuit de Erasmus Universiteit. We sluiten het programma af met een live collegedag in maart 2022 waar deelnemers en docenten elkaar ontmoeten tijdens een dag vol inspiratie.
Check het programma en meld je NU aan op www.hetgroeicollege.nl Let op: er zijn maar 100 plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over het groeicollege? Neem dan contact op met Maureen Lashley via maureen@nlgroeit.nl

 

Registreren

Schrijf je hier in

more

Time

14/10/2021 All Day(GMT+00:00)

Location

Online

Other Events

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *