Innofest ValidatieLab Utrecht - Innoveren voor impact

wed01sepAll Daywed22Innofest ValidatieLab Utrecht - Innoveren voor impactInnofest ValidatieLab Utrecht - Innoveren voor impact | september

Event Details

Over dit evenement

Dit najaar jouw duurzame innovatie op een living lab of festival? Gemeente Utrecht en Innofest zijn op zoek naar start- en scale-ups die binnen het thema ‘gezond gebouwde omgeving en/of de energietransitie’* hun product naar de markt willen brengen of doorontwikkelen. Ben jij wat we zoeken? Meld je aan!

In de komende twee jaar gaat het ValidatieLab het Utrechtse ecosysteem versterken, gericht op start- en scale-ups binnen de thema’s ‘gezond gebouwde omgeving en energietransitie’. Om dit voor elkaar te krijgen, zet Innofest haar expertise in op het gebied van het testen van innovatieve prototypes en het begeleiden van ondernemers.

Testen, testen, testen
Assumption is the mother of all fuck-ups. Daarom geloven we bij Innofest zo heilig in het belang van testen. Negen op de tien innovaties falen, omdat een prototype onvoldoende is getest voordat het de markt opgaat. Dit kost ondernemers een hoop tijd, geld en energie. Daarom helpt Innofest startups met het vormgeven van een succesvolle test en koppelt ze aan living labs: testlocaties die zo dicht mogelijk bij de realiteit komen. Een tweetal locaties in Utrecht staan dit najaar (periode oktober/november) op de agenda.

 

Registreren

Aanmelden kan tot 1 september. Link naar het event

more

Time

01/09/2021 - 22/09/2021 (All Day)(GMT+00:00)

Location

Festival/living lab in regio utrecht

Other Events

Organizer

Innofest

Het team van Innofest koppelt startups en hun innovaties en bijbehorende testvragen aan de juiste living labs en partners.

Learn More

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *