Kennisessie BPM Company: Accelerating innovation: Pega’s low-code revolution unleashed

thu29feb4:30 pmthu7:00 pmKennisessie BPM Company: Accelerating innovation: Pega’s low-code revolution unleashedOntdek de mogelijkheden en ervaar de kracht van het Pega platform

Event Details

Exclusief Pega kennisevent

 

Ontdek de mogelijkheden en ervaar de kracht van het Pega platform aan de hand van inspirerende sessies over o.a. AI, pakkende praktijkvoorbeelden van een grote Nederlandse retail organisatie én netwerk met andere professionals tijdens onze gezellige netwerkborrel. Klinkt goed? Schrijf je dan snel in want het aantal plekken is beperkt!

Speciaal voor iedereen die kennis wil maken met het Pega platform organiseren we op 29 februari 2024 een exclusief Pega event. Wacht niet te lang en verzeker jezelf van een plek bij dit exclusieve evenement, er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

Programma

 

  • Intro door Eelco Vissinga, CEO, over BPM Company én Pega.
  • Presentatie (Engels) door Alexey Privalov, Pega Lead Business Architect, over de diepgaande werking van Pega én de transformatie binnen de app-ontwikkeling door o.a. Artificial Intelligence.
  • Presentatie door Jimmy de Jong, Pega Senior System Architect, over de toepassing van Pega middels concrete voorbeelden van een grote Nederlandse retail organisatie.
  • Afsluitende borrel inclusief heerlijke pizza’s én drankjes

BPM Company: expert in digitale transformatie

 

BPM Company is gespecialiseerd in het automatiseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen met een duidelijke visie op kwaliteit. Veelal gaat het om end to end processen die meerdere afdelingen binnen een organisatie overstijgen, waardoor deze veel dynamiek en complexiteit kennen. Onze consultants hebben daardoor een duidelijke impact op de bedrijfsvoering en het toekomstbestendig maken van onze klantorganisaties zoals Rabobank, ING, Transavia, LeasePlan en De Mandemakers Groep.

 

Pega: een krachtig platform voor innovatieve oplossingen

 

We maken gebruik van Pega, een krachtig hybride software platform, wat onze consultants in staat stelt om middels low én high code applicaties te ontwikkelen voor vraagstukken op het gebied van automatisering en digitalisering van bedrijfsprocessen. Van op AI gebaseerde besluitvorming tot aan workflow automatisering.

Aanmelden kan via deze link

more

Time

29/02/2024 4:30 pm - 7:00 pm(GMT+02:00)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *