Kennisessie: Vinden en binden van goed personeel in een krappe arbeidsmarkt

tue29aug12:00 pmtue1:30 pmKennisessie: Vinden en binden van goed personeel in een krappe arbeidsmarktBijeenkomst in samenwerking met werkgeversvereniging MKB-Nederland en VNO-NCW vanuit hun gezamenlijke initiatief NLWerktAanWerk

Event Details

Kennissessie 29-08-2023 | 12.00 – 13.30

Als Dotslasher heb je groeiambities en daarvoor is goed personeel noodzakelijk.

Op de krappe arbeidsmarkt is er echter veel concurrentie en is het vinden van personeel soms lastig. Tijdens de kennissessie gaat Pieter Vermeer hierover in gesprek met ondernemers van DotSlash.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met werkgeversvereniging MKB-Nederland en VNO-NCW vanuit hun gezamenlijke initiatief NLWerktAanWerk.

Pieter Vermeer is een maatschappelijk ondernemer in Utrecht en als werkgeversadviseur betrokken bij NLWerktAanWerk. Hij adviseert werkgevers over strategisch personeelsbeleid en deelt tijdens deze lunchbijeenkomst tips over nieuw talent aanboren, over werk anders organiseren en over het binden van het huidige personeel. Wil jij werken aan een strategische personeelsplanning en een magneet worden voor talent? Meld je dan nu aan!

Datum: 29 augustus 2023

  • Aanvang: 12.00 uur om te netwerken, start sessie 12:30 uur
  • Einde: 13.30 uur
  • Voor wie? Ondernemers vanaf 3 medewerkers
  • Prijs: deelname aan de sessie is gratis en inschakelen van adviseur voor vervolggesprek is ook gratis voor ondernemers van DotSlash

more

Time

29/08/2023 12:00 pm - 1:30 pm(GMT+02:00)

Location

Dotslash Utrecht

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *