Kennissessie: Vinden en binden van goed personeel in een krappe arbeidsmarkt

wed27sep12:00 pmwed1:30 pmKennissessie: Vinden en binden van goed personeel in een krappe arbeidsmarktBijeenkomst in samenwerking met werkgeversvereniging MKB-Nederland en VNO-NCW vanuit hun gezamenlijke initiatief NLWerktAanWerk

Event Details

Kennissessie 27-09-2023 | 12:00 – 13:30

Als Dotslasher heb je groeiambities en daarvoor is goed personeel noodzakelijk. Op de krappe arbeidsmarkt is er echter veel concurrentie en is het vinden van personeel soms lastig.
Tijdens de kennissessie gaat Pieter Vermeer hierover in gesprek met ondernemers van DotSlash.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met werkgeversvereniging MKB-Nederland en VNO-NCW vanuit hun gezamenlijke initiatief NLWerktAanWerk.

Pieter Vermeer is een maatschappelijk ondernemer in Utrecht en als werkgeversadviseur betrokken bij NLWerktAanWerk. Hij adviseert werkgevers over strategisch personeelsbeleid en deelt tijdens deze lunchbijeenkomst tips over nieuw talent aanboren, over werk anders organiseren en over het binden van je personeel. Wil jij werken aan een strategische personeelsplanning en een magneet worden voor talent? Meld je dan nu aan!

Datum: 27 september 2023

  • Inloop:       12:00 uur
  • Aanvang:   12:30 uur
  • Einde:        13:30 uur
  • Voor wie?  Ondernemers met minimaal 3 medewerkers in dienst
  • Prijs:           Deelname aan de sessie en het inschakelen van een adviseur voor een vervolggesprek is gratis voor Dotslashers

more

Time

27/09/2023 12:00 pm - 1:30 pm(GMT+02:00)

Location

Dotslash Utrecht

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *