Kennissessie: AI en Online Marketing: De Sleutel tot groei en meer efficiëntie

wed07jun11:00 amwed12:00 amKennissessie: AI en Online Marketing: De Sleutel tot groei en meer efficiëntieAI is de game changer waarop je hebt gewacht - het biedt ongekende mogelijkheden om te groeien en meer efficiëntie te realiseren in jouw organisatie.

Event Details

Klaar om de toekomst van online marketing te ontdekken?

Deze kennissessie wordt gehost door Dotslasher Mathias Aaftink van Digital Movers

AI is de game changer waarop je hebt gewacht – het biedt ongekende mogelijkheden om te groeien en meer efficiëntie te realiseren in jouw organisatie.

De masterclass
Deze masterclass zal je niet alleen inspireren om te innoveren, maar je ook laten zien hoe je efficiënter wordt in een steeds competitiever wordende online wereld. Leer hoe je AI kunt gebruiken om SEO te optimaliseren, processen te versnellen en marketing campagnes vorm te geven.

Deelnemen? Steun Homeplan
In november gaat Mathias met zijn team naar Afrika om huizen te bouwen voor de allerarmste van Zuid-Afrika, Wasbank. Daarbij gaat 15% van de winst van zijn bedrijf elk jaar naar een goed doel om op die manier een positieve bijdrage te leveren. Dit doen ze in samenwerking met Homeplan. Homeplan bestaat inmiddels al 25 jaar en is een organisatie die huizen bouwt voor de allerarmste van Afrika en Zuid Amerika.

Het team van Digital Movers steunt dit doel om ontwikkeling te ondersteunen. Niet alleen van de eigen mensen en klanten maar ook voor de mensen om hen heen. Om die reden zoeken ze donoren voor dit mooie project. Via deze link kun je een vrijwillige bijdrage doen om deel te nemen aan de sessie.

Dus en je kennis bijspijkeren over AI en een goed doel ondersteunen? Neem deel aan de AI en Online Marketing Masterclass en dompel jezelf onder in de toekomst van online marketing. Schrijf je hier in

more

Time

07/06/2023 11:00 am - 12:00 am(GMT+02:00)

Location

Dotslash Utrecht

Other Events

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *