Kennissessie: de kracht van LinkedIn advertenties voor B2B-start ups en scale ups

mon12jun11:00 pmmon12:00 pmKennissessie: de kracht van LinkedIn advertenties voor B2B-start ups en scale upsNeem je lunch mee en vergroot je kennis over LinkedIn advertenties!

Event Details

Kennissessie op 12-06-23 van 12.00 tot 13.00

Neem je lunch mee en vergroot je kennis over LinkedIn advertenties! Deze kennissessie wordt aangeboden door Youp Verresen, mede-oprichter van Prime. Eén van de eerste in LinkedIn ads gespecialiseerde marketing agencies ter wereld.

Als B2B-bedrijf is het ontzettend belangrijk om te zoeken naar de beste mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf. Voor het groeien van een B2B-bedrijf is het inzetten van LinkedIn advertenties tegenwoordig niet een luxe meer, maar cruciaal. Sterker nog, wij geloven dat het adverteren op LinkedIn  aan de basis ligt van iedere goede B2B-marketing campagne.

In deze kennissessie deelt Youp niet alleen waardevolle kennis over waarom LinkedIn zo ontzettend belangrijk als marketingplatform. Hij geeft jullie vooral de nodige handvaten om zélf aan de slag te gaan met LinkedIn advertenties. In een concreet stappenplan, wordt aan de hand van een casestudy binnen de software-industrie, een duidelijke uitleg over wat jij kunt doen, en wat je als resultaat mag verwachten. Ben jij benieuwd hoe je als B2B-bedrijf groei realiseert?

Meld je hier aan voor de kennissessie op 12 juni bij DotSlash en ontdek hoe je gezond kunt schalen met LinkedIn ads.

more

Time

12/06/2023 11:00 pm - 12:00 pm(GMT+02:00)

Location

Dotslash Utrecht, gebouw 400

Europalaan 400

Other Events

Get Directions

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *