Kennissessie: Talent aantrekken en behouden door ESOP's & Medewerkersparticipatie

thu07dec3:00 pmthu5:00 pmKennissessie: Talent aantrekken en behouden door ESOP's & MedewerkersparticipatieDoor Eyevestor en Deloitte

Event Details

Ontdek de Kracht van Medewerkersparticipatie. Jouw Weg naar Groei!

Ben jij klaar om de groei van jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Wil je niet alleen talent aantrekken maar ook behouden? Leer meer over de mogelijkheden, de unieke lifecycle benadering van Eyvestor en de do’s en dont’s van de specialisten van ./ Partner Deloitte.

Programma 7-12-23
Locatie: Eventspace Europalaan 100

  • 15.00 inloop
  • 15.15 aanvang kennissessie
  • 17.00 einde kennissessie en gelegenheid tot napraten bij de bar

Eyevestor: Jouw Partner in Groei
In de dynamische zakelijke wereld van vandaag is het aantrekken en behouden van getalenteerd personeel essentieel. Jouw Employee Benefits Programma kun je heel gemakkelijk inregelen op Eyevestor, het is een onderdeel van de complete lifecycle
solution van Eyevestor. Op die manier is jouw bedrijf in staat om niet alleen concurrerend te zijn, maar de concurrentie te overtreffen.

De Voordelen van Medewerkersparticipatie
Waarom zou je kiezen voor medewerkersparticipatie? Omdat het niet alleen een beloning is, maar ook een krachtige motor voor groei. Het creëert een cultuur van betrokkenheid, motiveert teams en bevordert een gevoel van eigenaarschap.

Lifecycle Solution voor Duurzame Groei
Groei is niet slechts een momentopname , maar een continu proces door elke fase van ontwikkeling, met medewerkersparticipatie als een belangrijk onderdeel. Leer meer over hoe medewerkers niet alleen kunnen deelnemen aan het succes van het bedrijf, maar ook profiteren van investeringsmogelijkheden die voorheen misschien buiten bereik leken.

Neem de Stap naar Succes en schrijf je nu hier in voor de kennissessie.

 

more

Time

(Thursday) 3:00 pm - 5:00 pm(GMT+01:00)

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *