Ontdek de kracht van LinkedIn voor B2B-startups en scaleups

tue04apr11:00 amtue12:30 pmOntdek de kracht van LinkedIn voor B2B-startups en scaleupsAdverteren op LinkedIn

Event Details

Om als B2B-bedrijf te groeien, is het inzetten van LinkedIn advertenties tegenwoordig cruciaal. Sterker nog, Youp Verresen – medeoprichter en LinkedIn expert van PrimeMarketing – gelooft er heilig in dat LinkedIn aan de basis ligt van iedere goede B2B-marketing campagne.

In deze kennissessie deelt hij niet alleen waardevolle kennis over waarom LinkedIn zo belangrijk is als marketingplatform. Ook geeft hij de nodige handvaten om zélf aan de slag te gaan met LinkedIn advertenties. In een concreet stappenplan, geeft hij aan de hand van een casestudy binnen de software-industrie, een duidelijke uitleg over wat je moet doen en welk resultaat je kunt verwachten.

Daarbij ben je als startup of scaleup natuurlijk blij met groei, maar je moet jouw groei wel kunnen bijbenen. Te snel groeien kan een desastreuse werking hebben op jouw bedrijf. Ook hier kan LinkedIn jou van dienst zijn door de recruiting functie. Op LinkedIn vind je gemakkelijk het talent dat jij nodig hebt om te kunnen blijven groeien.

Meld je aan voor de ./kennissessie op 4 april bij Dotslash Utrecht en ontdek de kansen die LinkedIn te bieden heeft voor jouw startup of scaleup!

more

Time

04/04/2023 11:00 am - 12:30 pm(GMT+02:00)

Location

Dotslash Utrecht

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *