Leiderschap in een online tijdperk - met gratis boek! (ONLINE - FOUNDERS ONLY)

wed19aug7:30 pmwed8:30 pmLeiderschap in een online tijdperk - met gratis boek! (ONLINE - FOUNDERS ONLY)DOOR Smie Academy| 19.30 - 20.30 | ONLINE

Event Details

Thuiswerken en online afstemmen met diverse virtuele teams binnen een organisatie kennen veel leiders al. Door het coronavirus is deze ontwikkeling afgelopen periode nog sneller gegaan. Online leiderschap wordt een nieuwe belangrijke vaardigheid van een leidinggevende.

Veel medewerkers kunnen vandaag de dag overal werken. Je wilt graag met ze overleggen over lopende projecten en informeel met ze kletsen om een band met ze op te bouwen, maar hoe doe je dat op afstand? Leer hoe je een team maakt van een groep medewerkers die elkaar zelden tot nooit ziet, hoe je praktische informatie uitwisselt en heldere werkafspraken maakt.

Expert Gonny Vink geeft je tijdens deze SummerSchool sessie de juiste inzichten en tools om je team goed te laten samenwerken ongeacht de afstand. Na afloop ontvang je zo snel mogelijk gratis het boek ‘Leidinggeven op afstand’.

Gonny Vink – Trainer

Gonny Vink is de drijvende kracht achter Work21. Samen met haar team helpt ze mensen en organisaties om in te spelen op alle mogelijkheden die nieuwe technologie biedt. Voor Work21 is flexibel werken de nieuwe norm. Gonny is tevens auteur van het boek Leidinggeven op afstand en mede-auteur van de boeken Klein receptenboek van het nieuwe werken en Never waste a good crisis.

SummerSchool

Deze bijeenkomst is een masterclass is onderdeel van de Smie SummerSchool. De sessie duurt circa 45 tot 60 minuten en er is volop ruimte voor vragen.

De online bijeenkomst verloopt via Microsoft Teams en kan gevolgd worden op je pc, laptop, tablet en mobiele telefoon. De start is 19:30 uur.

Registreren is gratis bij Microsoft Teams. Je kunt in je browser de sessie volgen of download hieronder de app:

https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/microsoft-teams/download-app

more

Time

19/08/2020 7:30 pm - 8:30 pm(GMT+00:00)

Location

Webinar

Other Events

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *