./ lunch kennissessie: Future proofing van je Startup

wed18oct11:00 pmwed1:00 pm./ lunch kennissessie: Future proofing van je Startup./ Partner Rabobank navigeert je tijdens deze kennissessie door de wereld van pensioenregelingen

Event Details

Kennissessie van 11.00 tot 13.00

Deze ./kennissessie wordt verzorgd door ./ Partner Rabobank.

Programma:

  • 11.00 inloop
  • 11.15 kennissessie
  • 12.30 lunch aangeboden door Rabobank

Tijdens deze kennisessie krijg je waardevolle inzichten en praktische tips om jouw startup voor te bereiden op een solide pensioenplan. We behandelen de specifieke uitdagingen en mogelijkheden die tech startups tegenkomen bij het opzetten van pensioenregelingen voor hun werknemers.

In deze sessie leer je over de verschillende soorten pensioenplannen die beschikbaar zijn, inclusief de voordelen en mogelijke valkuilen. We bespreken ook de wettelijke vereisten en fiscale aspecten waarmee je rekening moet houden bij het implementeren van een pensioenregeling.

Daarnaast delen we best practices en strategieën om de betrokkenheid van medewerkers bij het pensioenplan te vergroten. Je krijgt inzicht in effectieve communicatiestrategieën en educatieve programma’s die jouw werknemers helpen om het belang van pensioenplanning te begrijpen en te waarderen.

Of je nu een startup bent met een klein team of snel groeit, deze sessie biedt waardevolle informatie en bruikbare adviezen om ervoor te zorgen dat jouw tech startup een solide basis legt voor de toekomstige financiële zekerheid van jouw medewerkers.

Aanmelden kan hier

more

Time

18/10/2023 11:00 pm - 1:00 pm(GMT+02:00)

Location

Dotslash Utrecht

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *