NXG Inspiratiebijeenkomst: Wat kunnen start-ups, scale-ups en familiebedrijven van elkaar leren?

fri18mar4:00 pmfri7:30 pmNXG Inspiratiebijeenkomst: Wat kunnen start-ups, scale-ups en familiebedrijven van elkaar leren?NXG Inspiratiebijeenkomst: Wat kunnen start-ups, scale-ups en familiebedrijven van elkaar leren? | 18 maart | Dotslash Utrecht

Event Details

Over dit evenement

Op 18 maart van 17:00 tot 19:30 uur vindt de NxG Inspiratiebijeenkomst plaats bij Dotslash Utrecht: dé start-up en scale-up hub van Utrecht. Het programma van de bijeenkomst ziet er als volgt uit:

  • 16.00 – 17.00 uur: Inloop en ontvangst met koffie en thee in het restaurant van Dotslash
  • 17.00 – 18.00 uur: Welkom door Dotslash, presentaties Erik Schlooz (KATE) en oprichter FBNed familiebedrijf die zijn/haar bedrijf heeft laten groeien en overdraagt aan de volgende generatie.
  • 18.00 – 18.30 uur: Speeddaten met oprichters van start-ups & scale-ups
  • 18.30 – 19.15 uur: Borrel
  • 19.30 uur: Diner voor FBNed NXG-leden op externe lokatie

Gedurende deze bijeenkomst ontmoet je naast NxG’ers van FBNed de oprichters van verschillende start-ups en scale-ups. De community manager van Dotslash legt uit hoe zij start-ups en scale-ups helpen om succesvol te worden. Vervolgens komt ondernemer Erik Schlooz, co-founder van scale-up KATE Innovations (gevestigd bij Dotslash) aan het woord. Hij presenteert hoe hij de markt van vastgoedtaxaties openbreekt met een disruptief businessmodel. Een oprichter van een FBNed-familiebedrijf vertelt hoe hij zijn familiebedrijf heeft laten groeien.

Tijdens de borrel kun je speeddaten met oprichters van start-ups en scale-ups die gevestigd zijn in Dotslash. Aansluitend gaan we (indien de corona maatregelen het toelaten) om 19.30 uur dineren bij Uncle Jim.

 

Registreren

Lijkt het jou leuk om als founder van je organisatie, binnen de Dotslash start-up en scale-up community, deel te nemen aan deze bijeenkomst? Meld je dan aan bij Noortje van Berkel via vanberkel@fbned.nl. 

more

Time

18/03/2022 4:00 pm - 7:30 pm(GMT+00:00)

Location

Dotslash Utrecht

Other Events

Organizer

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *