Pitch Your Project Event

thu09nov5:30 pmthu8:30 pmPitch Your Project EventTe midden van de ontwikkelingen in ons gebied met bouwprojecten en woningen: hoe gaan we ons laten zien aan de ‘wereld’?

Event Details

Terug naar de tekentafel

Grote vellen papier en vertellen met potlood en stiften, zo kunnen jullie laten zien wie Business Eiland Utrecht is en waar we voor staan. Want, wat is eigenlijk het verhaal van ons? Te midden van de ontwikkelingen in ons gebied met bouwprojecten en woningen: hoe gaan we ons laten zien aan de ‘wereld’? Dat bedenken we graag aan de tekentafel samen met jullie: de mensen die hier werken, wonen en leven.

Onder leiding van de moderator gaan we samen aan de slag. Heb je al een kant en klaar geweldig idee? Dan mag je die natuurlijk gewoon pitchen bij ons.

Programma:
17:30 uur – Inloop bij Element Offices
17:45 uur – Algemene ledenvergadering BU
18:00 uur – Tekentafel sessie o.l.v. moderator
19:00 uur – Borrel en walking dinner
20:30 uur – Einde avond

Voor wie:
Leden van de ondernemersvereniging en ondernemers op Business Eiland Utrecht. Sta je nog niet als gratis lid geregistreerd? Klik dan hier.

Aanmelden:
Stuur voor 3 november een mail naar info@businesseilandutrecht.nl en vermeld daarin ook de naam van je eventuele introducé. Hier kan je ook je afmelding naartoe mailen.

Graag tot ziens op 9 november bij Element Offices

Adres:
Element Offices
Winthontlaan 200 | 3526 KV Utrecht

more

Time

09/11/2023 5:30 pm - 8:30 pm(GMT+02:00)

Location

Element Offices

Winthontlaan 200 | 3526 KV Utrecht

Other Events

Get Directions

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *