Pitchen voor de Rabobank

tue22mar1:00 pmtue5:00 pmPitchen voor de RabobankEvenement Rabobank | 22 maart | 13.00 - 17.00 | Event-Space Dotslash Utrecht

Event Details

Lijkt het je leuk om namens jouw organisatie te pitchen over het bedrijf en/of eventueel een probleem waarbij de Rabobank mee kan denken? Twijfel niet en meld je aan bij Jelle! Aanmelden is vereist.

Over dit evenement

Op 22 maart nodigen wij (Rabobank) graag 4 startups uit om te komen pitchen tijdens onze MKB Startup & Scale-up Community dag. We verwachten dat er Startup & Scale-up bankers en MKB adviseurs vanuit het hele land komen. Gedurende dit evenement zullen er ongeveer 20 man aanwezig zijn.

Ben jij een bedrijf die je verhaal wilt pitchen voor feedback, of wil jij je bedrijf pitchen met een uitdaging waar je tegenaan loopt? En ben je ook geïnteresseerd dat Startup & Scale-up bankers hierover mee denken? Dan is dit de kans om in contact te komen met het team van de Rabobank, en experts op het gebied van health of food startups!

De Rabobank ziet ontzettend veel Startups voorbij komen, dus er is zeker ervaring aanwezig. Dit evenement gaat echter niet om een pitch voor een lening bij de Rabobank (het kan er wel is uitrollen, maar dit is niet de intentie).

Het pitchen zal plaatsvinden op 22 maart van 15:30 tot 16:15.

more

Time

22/03/2022 1:00 pm - 5:00 pm(GMT+00:00)

Location

Dotslash Utrecht, gebouw 100

Europalaan 100

Other Events

Get Directions

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *