Rally for homes | Dotslash Padel Toernooi

thu02nov3:00 pmthu6:00 pmRally for homes | Dotslash Padel ToernooiSchrijf je nu in voor het meest impactvolle padel toernooi van het jaar, georganiseerd door Digital Movers in samenwerking met Dotslash Utrecht en Peakz Padel Utrecht.

Event Details

Na een succesvolle uitverkochte eerste editie organiseert Digital Movers op donderdag 2 november de tweede editie van Rally for Homes! Mede dankzij jullie is dit evenement een succes geworden, waardoor jullie natuurlijk niet kunnen ontbreken bij de tweede editie.

Schrijf je nu in voor het meest impactvolle padel toernooi van het jaar, georganiseerd door Digital Movers in samenwerking met Dotslash Utrecht en Peakz Padel Utrecht. Door deel te nemen aan dit geweldige evenement, ondersteun je ook een goed doel. Alle donaties gaan rechtstreeks naar Stichting Homeplan. Met jullie donaties kunnen wij een huis bouwen en daarmee een veilig thuis creëren voor gezinnen in nood in Wasbank (Zuid-Afrika). Wat zijn de voordelen om met dit padel toernooi mee te doen:

  1. Met jullie deelnamen steunen jullie HomePlan, waardoor jullie meehelpen aan het faciliteren van huizen in Afrika voor kansarmen gezinnen.
  2. Diverse ondernemers vanuit de omgeving doen mee, waardoor dit de perfecte mogelijkheid biedt om te netwerken.
  3. Op een leuke sportieve manier teambuilding met het team.

Praktische informatie
✔️ 64 deelnemers, één king of the court
✔️ Voor elk speelniveau
✔️ Spannende wedstrijden en uitdagende spelvormen
✔️ Schrijf je in als team of als individu
✔️ Hapjes en drankjes worden geserveerd
✔️ Speel voor het (t)huis van een ander
✔️ Padel rackets worden geregeld mocht dat nodig zijn

  • Datum: Donderdag 2 november 2023
  • Tijd: 15.00 tot 18.00
  • Locatie: Peakz Padel, Mississippidreef 161, 3565 CE Utrecht
  • Prijs: €59,95 Inc. BTW per deelnemer, inclusief hapjes en drankjes

Ben je als net zo enthousiast als dat wij zijn? Schrijf je dan direct in op: https://digitalmovers.nl/rally-for-homes/.
!!!LET OP: SCHRIJF JE SNEL, WANT VOL=VOL!!!

Al de inkomsten (na aftrek kosten baanhuur) gaan naar het goede doel: Stichting Homeplan. Deze stichting zet zich in voor kansarmen gezinnen in Afrika en bouwt mee aan een nieuwe toekomst door het bouwen van huizen. Het padel toernooi staat vooral in het teken van een leuke samenkomst en daarmee impact kunnen maken. In het inschrijfgeld van €59,95 zit een donatie waardoor je al het verschil maken in het leven van iemand in nood.

Wij zetten ons in voor dit goede doel omdat wij geloven erin dat iedereen in deze wereld het recht heeft op een thuis. Dit zorgt voor stabiliteit en veiligheid biedt. Wij sponsoren zelf de reis en verblijfkosten zodat jullie inleg volledig ten goede komt aan het bouwen van een thuis. Met dit initiatief willen we aan deze core value handen en voeten geven waarbij we fun willen combineren met iets waardevols.

Je kan uiteraard ook een donatie doen als je niet mee kan padellen of als sponsor optreden. Dit is overigens ook belastingtechnisch af te schrijven. Dat kan via deze link:

https://www.homeplan.nl/kom-in-actie?action=opp8076ac74-d386-45d8-a27f-4805d5688298

 

more

Time

(Thursday) 3:00 pm - 6:00 pm(GMT+01:00)

Location

Peakz Padel

Zeehaenkade 64, 3526 LC Utrecht

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *