Reframe je werkelijkheid en breng je team in beweging (ONLINE - FOUNDERS ONLY)

wed16sep7:30 pmwed8:30 pmReframe je werkelijkheid en breng je team in beweging (ONLINE - FOUNDERS ONLY)DOOR Smie Academy| 19.30 - 20.30 | ONLINE

Event Details

Hoe komt het toch dat Trump zoveel aandacht krijgt terwijl hij niks te vertellen heeft? En waarom maakt Corona ons toch zo angstig en onzeker? Hoe kan het dat het ene bedrijf moeiteloos nieuwe medewerkers kan vinden en de ander zo hard zijn best moet doen omdat niemand ze kent?

Als je wil weten wat onze aandacht trekt en hoe jij (en samen met je team) de aandacht kan treken dan is deze Reframe SummerSchool sessie ideaal. Expert Marieke Hendrix brengt je bij hoe je emotie kan inzetten om je bedrijf en je team te leiden. Ondernemers en directeuren nemen namelijk graag rationeel besluiten. Emoties laten ze liever thuis. Tenminste… dat denken ze, maar de realiteit is toch echt anders. In deze sessie wordt dieper ingegaan op perceptiemanagement: hoe je de waarneming van je medewerkers en die van je klanten samen kan sturen. De wijze van interacties van je medewerkers naar de klanten zijn tenslotte van groot belang. Weet je team wat de klant wil?

Ontsluit het potentieel van de organisatie door met een frisse blik naar je eigen waarneming te kijken. Wat de wereld nodig heeft is creativiteit: zet je verbeeldingskracht in om werkelijkheid en waarneming samen te brengen voor wat jij wil zijn. Om dat te kunnen, moet je mensen raken, want dan pas komen ze in (de juiste) beweging.

Marieke Hendrix – Trainer

Marieke Hendrix is als consultant gespecialiseerd in perceptiemanagement. Ze werkte jarenlang als tv-journalist en videomaker voor de publieke omroep en commerciële opdrachtgevers. Als journalist zag ze crises ontstaan en escaleren waarbij angst en emotie het vaak overnam van de ratio met allerlei schade als gevolg. Ze ontsluit graag potentieel van organisaties door beperkende overtuigingen en aannames zichtbaar en bespreekbaar te maken en nieuw perspectief te brengen. Daarom helpt ze als marketeer, adviseur en Storyteller bedrijven bij positionering- en verandervragen. Marieke is tevens auteur van het boek Reframe.

SummerSchool

Deze bijeenkomst is een masterclass is onderdeel van de Smie SummerSchool. De sessie duurt circa 45 tot 60 minuten en er is volop ruimte voor vragen.

De online bijeenkomst verloopt via Microsoft Teams en kan gevolgd worden op je pc, laptop, tablet en mobiele telefoon. De start is 19:30 uur.

Registreren is gratis bij Microsoft Teams. Je kunt in je browser de sessie volgen of download hieronder de app:

https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/microsoft-teams/download-app

more

Time

16/09/2020 7:30 pm - 8:30 pm(GMT+00:00)

Location

Webinar

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *