Start-up Handelsmissie naar Collision, Toronto

mon26junAll Dayfri30Start-up Handelsmissie naar Collision, TorontoGa van 26 tot en met 30 juni mee met dé Start-up Handelsmissie naar Collision 2023 in Toronto.

Event Details

Is jouw startup klaar voor het buitenland? Wil je zaken doen, gericht netwerken met bedrijven of investeerders aantrekken? Meld je dan nu aan voor de startup-missie naar Collision in Toronto!

Waarom Toronto en Canada?
Toronto heeft een bloeiende techscene met start-ups, gevestigde bedrijven en Big Tech zoals Google, IBM en Microsoft. Zij richten zich veel op AI en slimme technologieën voor steden (smart cities). Daarnaast heeft de regio Toronto-Waterloo een gunstig klimaat voor talent en investeringen, waardoor het is uitgegroeid tot een wereldwijd centrum voor nieuwe start-ups.

Collision, omdat:
Op Collision komt, anders dan op andere beurzen, een selectief publiek van investeerders en founders samen. Dat helpt enorm voor startups die actief zijn in de Noord Amerikaanse markt en daar willen starten of groeien. Deelnemen aan de missie betekent dat je op het event Collision in contact komt met veel investeerders, én via de side-events en de lokale Nederlandse vertegenwoordiging in contact komt met een groot Canadees netwerk.

Wil je meer weten? Kijk op deze website of neem contact op met Rik Roeske
Inschrijven kan via volgende link: Collision Toronto

Waarom deelnemen?
Is jouw startup klaar voor de volgende internationale stap? Wil je nieuwe markten veroveren? Je kunt potentiële klanten, investeerders en partners ontmoeten door mee te doen aan een startup-missie. Door deel te nemen aan een missie kan je jouw product of dienst tonen aan een internationaal publiek en krijg je een brede bekendheid.

Je krijgt toegang tot het voorbereidingsprogramma van RVO met workshops op maat. We bieden je ook PR-mogelijkheden, coaching en marketingexposure tijdens de missie.

Deelnameprijs:
De deelnameprijs per evenement is € 500,- exclusief btw per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). Hiervoor krijg je voorbereidingssessies, twee toegangskaarten voor het tech-event en alle side-events die we voor je organiseren. Reiskosten, zoals hotel, restaurants, verzekeringen, zijn voor eigen rekening.

Organisatie:
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert startup handelsmissies naar gerenommeerde tech-evenementen en startup hubs wereldwijd. Het ministerie van Buitenlandse Zaken en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat geven opdracht aan deze missies in samenwerking met publieke en private partners.

more

Time

26/06/2023 - 30/06/2023 (All Day)(GMT-04:00)

Location

Enercare Center, Toronto

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *