Sportevenement Rondje Stadseiland

sun05sepAll DaySportevenement Rondje StadseilandSportevenement Rondje Stadseiland | 5 september | 14.00 - 18.00 | Monnickendam

Event Details

Over dit evenement

Rondje Stadseiland is hét nieuwe sportevenement op Business Eiland Utrecht! Het sportevenement vindt plaats op zondag 5 september. De unieke combinatie van skeeleren, hardlopen en wandelen, maakt dat het een evenement geschikt is voor ieder type sporter!

Doe mee aan een hardloopwedstrijd van 5 km, 10 km of 10 mijl met tijdwaarneming! Voor kinderen tot 10 jaar wordt een speciale kidsrun van 1,5 km georganiseerd. Ben je geen hardloper? Loop dan mee met de wandeltocht van 5 km of 12 km. De wandeltocht is geschikt voor jong en oud, je hoeft er niet voor te trainen en het is ook nog eens hartstikke gezellig!

Het terrein voor het kantoor van Dotslash wordt omgetoverd tot gezellige start- en finishlocatie. Hier kun je na de finish nog volop nagenieten met een hapje en een drankje. En als de Dutch Grand Prix door kan gaan, wordt er een groot scherm geplaatst zodat we met zijn allen kunnen zien hoe Max Verstappen voor goud gaat!

 

Registreren

Tip: je kunt je individueel inschrijven, maar ook als bedrijventeam! Bedrijventeams genieten van vele extra’s zoals een gezellige netwerkborrel en BBQ na de finish.

Meer informatie of direct inschrijven? Ga naar www.rondje-stadseiland.nl. We zien je graag op 5 september!

more

Time

05/09/2021 All Day(GMT+00:00)

Location

Dotslash Utrecht

Other Events

Organizer

Business Eiland Utrecht

Ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht is er voor alle ondernemers en eigenaren van zakelijk vastgoed op Business Eiland Utrecht. Als ondernemersvereniging werken wij aan versterking van het imago en de verbinding in het gebied. De verbinding creëren wij door het organiseren van mooie en inspirerende events.

Learn More

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *