SPRANKEL & CO EVENT

fri23sep1:00 pmfri6:30 pmSPRANKEL & CO EVENT

Event Details

Als start- of scale-up met een klein team ben je extra kwetsbaar als een medewerker ontslag neemt. Denk je ook wel eens: wat kan ik (nog meer) doen zodat mijn medewerkers voor ons blijven kiezen? Dan is ons Sprankelevent misschien wel iets voor jou!

 

Op vrijdagmiddag 23 september a.s. organiseert Sprankel & Co in ./100 een event met als thema: Aan de slag met een positief werkklimaat! Een belangrijke basis om medewerkers te behouden.

 

Bereid je voor op een sprankelende, informatieve en interactieve middag met onderwerpen waarmee we je gaan inspireren over hoe medewerkers in jouw start- of scale-up zich verbonden (blijven) voelen en op een positieve manier (blijven) samenwerken. Medewerkers die bevlogen en met plezier aan het werk zijn in een team waar ze zich veilig en verbonden voelen, die blijven!

 

En als collega Dotslashers hebben we een speciale kortingscode voor je aangemaakt: ./Sprankelt

 

Ben je erbij? Lees hier het volledig programma en meld je aan voor donderdag 15 september om 12:00 uur: https://www.eventbrite.com/e/workshop-aan-de-slag-met-een-positief-werkklimaat-tickets-377196002397

more

Time

23/09/2022 1:00 pm - 6:30 pm(GMT+00:00)

Location

Dotslash Utrecht, gebouw 100

Europalaan 100

Other Events

Get Directions

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *