Zomer-event NLgroeit met Robert van Zanten (NCOI)

thu23jun3:30 pmthu8:00 pmZomer-event NLgroeit met Robert van Zanten (NCOI)Peer-to-peer sessie & BBQ | 23 juni | 16:00 - 20:00 | Dotslash Utrecht

Event Details

Over dit evenement

Topondernemers durven groot te denken. Maar wat maakt dat sommigen hun dromen realiseren en wat weerhoudt anderen daarvan? Nlgroeit nodigt je op donderdag 23 juni uit voor een inspirerend event voor Utrechtse scaleups in dé hotspot van Utrecht, Dotslash. Host Monique Ansink gaat in gesprek met topondernemer Robert van Zanten (NCOI) over zijn groei-verhaal, ervaringen en lessons learned en vervolgens ga je actief in gesprek met mede-ondernemers via een peer-to-peer sessie! Afsluiten doen we met een gezellige BBQ.

Tijdens de peer-to-peer sessie ga je aan tafel met andere groeiondernemers. Je wordt ingedeeld op omvang/fase van de onderneming en we proberen om ondernemers uit verschillende branches aan een tafel in te delen zodat je zo open mogelijk over de uitdagingen kunt praten. Uiteraard is wat je deelt vertrouwelijk. Het doel is leren van elkaar en het inzicht geven dat andere ondernemers vaak tegen dezelfde uitdagingen aanlopen.

Dit kosteloze groei-event is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. Ons doel als organiserende partijen is om de innovatiekracht in Utrecht te versterken. Zo kunnen groei-ondernemers zoals jij groeiambities realiseren via inspirerende bijeenkomsten waarbij gelijkgestemden ervaringen met elkaar delen, kunnen klankborden en netwerken.

Het programma

15.30 uur Inloop en ontvangst.
16.00 uur Monique Ansink (nlgroeit) in gesprek met Robert van Zanten over zijn groeiformule.
17.00 uur Ga tijdens peer-to-peer gesprekken, onder het genot van hapjes en drankjes, in gesprek met mede-ondernemers en experts over jouw groeiambities en uitdagingen. Netwerken, leren en je groei een boost geven!
18.30 uur Wrap-up, afsluiting en BBQ.
20.00 uur Einde event.

Ben jij een groei-ondernemer met een omzet > 0,5 miljoen euro en minimaal 5 medewerkers? Schrijf je dan snel in via de link. Wie gun jij de ruimte, kennis en kunde om ook te groeien? Tip deze groeiondernemer en stuur de mail door als vrijblijvende uitnodiging!

We zien je graag op donderdag de 23e!

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos.

more

Time

23/06/2022 3:30 pm - 8:00 pm(GMT+00:00)

Location

Dotslash Utrecht

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *