This is a repeating event

Stage- en Projectenloket

wed19jun11:00 amwed3:00 amStage- en ProjectenloketKom naar de plek waar onderwijsinstellingen en bedrijven elkaar kunnen ontmoeten om te verkennen of ze elkaar kunnen helpen op het gebied van stages en (afstudeer)projecten

Event Details

Wanneer: Woensdag 19 juni en dinsdag 25 juni
Tijden: Tussen 11.00 en 15.00, speeddaten met de Hogeschool Utrecht ICT en MKB werkplaats Utrecht
Waar: Dotslash Campus tent en Co-op Gebouw 400
Wat: Vind een student voor jouw stage vacature | Studenten gaan gratis aan de slag met jouw project (onder begeleiding)

Plan meteen een afspraak in

Wat is het Stage & Projectenloket?

Het Stage & Projectenloket biedt een fysieke plek waar onderwijsinstellingen en bedrijven elkaar kunnen ontmoeten om te verkennen of ze elkaar kunnen helpen op het gebied van stages en (afstudeer)projecten. Dit is dé manier voor alle talentvolle Utrechtse studenten om zich in de praktijk verder te ontwikkelen en voor Dotslashers om dit talent in te zetten.

Oplossing nodig voor (kleine) projecten

Laat je verbluffen over nieuwe ideeën, frisse inzichten en concepten en demo’s binnen de ICT. Dit kan in een projectvorm of een individuele stage. Het Stage- en Projectenloket is dé manier voor alle talentvolle Utrechtse studenten om zich in de praktijk verder te ontwikkelen en voor Dotslashers om dit talent in te zetten.
Stages
Er is een mismatch tussen het aanbod van stages en stagiaires. Beide partijen geven aan elkaar moeilijk te kunnen vinden. Studenten vinden geen geschikte stageplek en bedrijven vinden geen geschikte stagiaires. Samen met U-TECH community, de HU en de MKB Werkplaats Utrecht start Dotslash daarom een pilot voor het Stage- en Projectenloket.

Wie ontmoet je daar?
Eric van der Voort / Diederik Vasse van het Instituut voor ICT Hogeschool Utrecht
Alan Grommers van de MKB Werkplaats
Jelle, Niels en/of Boris zijn erbij voor de ondersteuning vanuit Dotslash

Het Instituut voor ICT
Bij de hbo-opleiding ICT werken studenten in kleine teams of in een individuele (afstudeer)stage aan innovatieve ICT-oplossingen voor actuele problemen in het bedrijfsleven. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een slimme app tegen voedselverspilling, het verbeteren van beveiligingssystemen om cybercrime tegen te gaan, of het maken van een knuffelrobot die kleuters helpt hun hart te luchten, ICT-specialisten zijn onmisbaar. Specialisaties liggen op AI, Software, Cyber Security & Cloud, Technische Informatica of Business & IT.

MKB Werkplaats
De MKB werkplaats is een plek waar je als ondernemer terecht kan om samen te werken met studenten uit de regio. Studenten helpen je jouw klanten beter te bereiken, efficiënter te werken, en met ideeën om je winst / efficiëntie te verhogen.
Soms hebben bedrijven en organisaties niet de tijd, kennis of middelen om deze uitdagingen zelf aan te pakken, of zijn ze op zoek naar externe inspiratie en ideeën. Bij MKB Werkplaats Utrecht bieden we ondernemers de kans om frisse, innovatieve ideeën te krijgen van gemotiveerde studenten. Of het nu gaat om marketing, communicatie of digitale oplossingen, wij zorgen voor de juiste match en begeleiding. Dankzij onze samenwerking met diverse onderwijsinstellingen, zoals Hogeschool Utrecht en ROC Midden-Nederland, kunnen bedrijven profiteren van de expertise en creativiteit van studenten.Lees hier meer over de succesverhalen van de MKB Werkplaats: MKB Werkplaats Utrecht Projecten

 

Hoe meld ik mij aan?

Alan, Eric en Diederik zijn op Woensdag 19 juni en dinsdag 25 juni aanwezig tussen 11.00 en 15.00 uur. Via deze link kun je een moment inplannen dat jou goed uitkomt.
Niet op tijd aan kunnen melden? Geen probleem. Walk-ins zijn ook welkom. Je wordt zo snel mogelijk te woord gestaan of we maken ter plekke een afspraak voor een ander moment.
Vragen?
Stuur ze naar niels@dotslash.nl

Kom naar het Stage & projectenloket en ontdek de perfecte studenten, stages en kleinere klussen voor jouw bedrijf! We zien jullie daar!

more

Time

19/06/2024 11:00 am - 3:00 am(GMT+00:00)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *