Utrecht Region Get Connected Jaarcongres [IEDEREEN = WELKOM]

thu10oct1:01 pmthu7:01 pmUtrecht Region Get Connected Jaarcongres [IEDEREEN = WELKOM]

Event Details

Het aantal inwoners in onze regio groeit de komende decennia sterk met als gevolg grote uitdagingen voor wonen, werken en leven. We zien dat er nog veel moet gebeuren om de droom van gezonde inwoners in een gezonde leefomgeving waar te maken. Dit vergt innovatie, samenwerking en vooral opschaling van oplossingen die werken, werk creëren en bedrijven doet groeien.

Digitale toepassingen die onze gezondheid verbeteren, groene en gezonde woningen; slimme samenwerkingen om nijpende tekorten op de arbeidsmarkt te lijf te gaan; nieuwe financieringsvormen en kantoren als grondstoffendepot. Het bruist in onze regio. Nu samen vooruit.

De thema’s van het programma zijn: slimme en gezonde steden en dorpen, circulaire economie, human capital, internationalisering, financiering en de opgaves van Health Hub Utrecht.

Het Utrecht Region Get Connected Jaarcongres 2019 wordt mede georganiseerd door Future City Foundation, StartupUtrecht, Health Hub Utrecht, Alliantie Cirkelregio Utrecht, Utrecht Region Trade & Invest, International Talent Community Utrecht Region, Ondernemersfonds Utrecht, Circular Office, ROC Midden Nederland en Economic Board Utrecht.

Programma en aanmelden

De komende maanden maken we meer bekend over het programma en de nieuwe opzet van het jaarcongres. U kunt zich nu alvast aanmelden middels het aanmeldformulier en aangeven in welke thema’s u met name geïnteresseerd bent.

Wilt u met uw organisatie een actieve bijdrage leveren aan het programma van dit regio-congres? Neem dan contact op via info@economicboardutrecht.nl om te verkennen wat de mogelijkheden zijn.

Ontmoet het Get Connected netwerk en draag bij aan oplossingen voor gezond stedelijk leven

more

Time

10/10/2019 1:01 pm - 7:01 pm(GMT+00:00)

Location

Stadion Galgenwaard

Herculesplein 241, 3584 AA

Other Events

Get Directions

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *