Woensdag 14 juni tussen 11.00-12.30 is de Living Lab Utrecht | Dotslash bijeenkomst in de Jaarbeurs Utrecht.

Op maandag 12 juni start de Dutch Health Week een initiatief van de Dutch Health Hub. De plek waarbij 15.000 professionals uit de zorg en life sciences bij elkaar komen op meer dan twintig diverse evenementen waarbij toegankelijke zorg en gezondheid centraal staan. Hierdoor kunnen we met trots aankondigen dat de volgende Living Lab Utrecht x Dotslash bijeenkomst tijdens deze week zal plaatsvinden op de Zorg & ICT beurs in het middelpunt van het ‘Hearth of Health’ plein. De ROM Utrecht Region organiseert het ‘Heart of Health startupplein’ samen met Economic Board Utrecht. De plek waar tien van de meest innovatieve startups & scale-ups uit de regio hun innovatie delen met de bezoekers van de beurs.  De ruimte biedt plek voor 20 mensen waardoor wij vragen om niet met meerdere collega’s te komen.

Koninklijke Jaarbeurs @ Hearth of Health startupplein ROM Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Er zal een podium worden geboden voor een aantal partijen die een samenwerkingsverband te organiseren om gezamenlijk impact te realiseren op de gezondheidszorg. Deze praktische samenwerkingen zullen zich bekend maken tijdens een presentatie. Uiteraard zullen wij ons inzetten om nieuwe partijen met elkaar te koppelen en het netwerk te versterken. Het podium wordt ook ingezet om een zorgprofessional een stem te geven over de uitdagingen binnen het zorglandschap. Daarnaast wordt ook een bestaand netwerk toegelicht met nieuwe plannen in de regio Utrecht.

De cross-sectorale samenwerkingen zijn nodig om gezamenlijk de uitdagingen van de gezondheidszorg aan te gaan. Met onze aangescherpte missie “Een samenleving creëren waarin de ouder wordende mens positief vanuit eigen zelfredzaamheid en waardigheid kan blijven deelnemen.” blijven wij ons inzetten voor de toekomst van de gezondheidszorg.

Wij zien je graag aanwezig op woensdag 14 juni om de inlooptijd 11.00. De inhoud van het programma zal in aanloop worden gedeeld.

Op het startupplein zal genoeg ruimte zijn om voorafgaand en na de bijeenkomst verder kennis te maken met de zorginnovaties die aanwezig zijn.

Vergeet je niet voorafgaand te registreren voor de Zorg & ICT beurs. Gratis via de volgende link:
https://events.jaarbeurs.nl/zorg-en-ict-2023/begin