Als Sprankel & Co is onze missie om heel werkend Nederland te laten sprankelen! Dat doen wij door het (op maat) verzorgen van programma’s, trainingen, coachings en assessments die werkplezier, veerkracht en vitaliteit van medewerkers en teams in organisaties verhogen. Wij baseren ons daarbij op wetenschappelijk onderbouwde werkwijzen vanuit de positieve psychologie. 

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons wil komen versterken. Sprankel & Co groeit gestaag en de bedoeling is dat je met ons mee gaat groeien. Daarom zoeken wij een sprankelende collega die open staat om in korte tijd veel te leren, van het verzorgen van workshops en trainingen tot coaching en klantbeheer.

Voel je je aangetrokken tot het gedachtegoed van Sprankel & Co en geloof je in onze missie om werkend Nederland te laten sprankelen en daarmee organisaties te laten excelleren? Houd je van je vak als trainer en heb je kennis van het gedrag van mensen in organisaties? Wil je mensen helpen met meer plezier en effectiviteit hun werk te doen? Dan horen we graag van je!

 

Wat je gaat doen:

 • Verzorgen van workshops en trainingen op het vlak van samenwerken, communicatie, positief leiderschap en vitaliteit & veerkracht
 • Accountmanagement, acquisitie en relatiebeheer bedrijven vanuit een oprechte, heldere benadering van de klant
 • Ontwikkelen van (blended) trainingsprogramma’s en tools ten behoeve van trainingen 
 • Coachingsgesprekken voeren

Afhankelijk van je ervaring en interesse, kan het zwaartepunt van de functie op verschillende van bovenstaande punten komen te liggen. We verwachten niet dat je het vak van trainer al volledig beheerst, maar vooral dat je al enige ervaring hebt en deze graag verder wilt uitbouwen. We bieden je hiervoor een inspirerende omgeving waar je alle ruimte én ondersteuning krijgt om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Je gaat op korte termijn aan de slag en leert in eerste instantie vooral on the job. Daarom vinden we een ambitieuze maar ook realistische kijk op je eigen kunnen belangrijk. 

Affiniteit met en ervaring in het ontwikkelen van blended learning interventies zien wij als een pre, net als de beheersing van de Engelse taal. Verder vereist de functie een academisch werk- en denkniveau.

 

Wat wij bieden:

 • Een inspirerende werkomgeving waar werkplezier voorop staat
 • On-the-job leren in een team van bevlogen professionals waarin je alle ruimte en tools krijgt om je verder te ontwikkelen
 • Waardevol werk voor een verscheidenheid aan klanten
 • 32 uur per week, waarbij je de tijd zelfstandig kan indelen
 • Prima salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Opleidingsbudget
 • Hybride werken, met ongeveer 2 dagen per week op kantoor

Spreekt dit je aan? Stuur je sollicitatie naar office@sprankelenco.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Jurriaan Dolman viajurriaan@sprankelenco.com of 06-2491 4242.

Een assessment zal (vanzelfsprekend) deel uitmaken van de procedure.

 

Vacature

Vind hier de vacature