In deze aflevering gaat Jelle Drijver in gesprek met Teun Aalbers van Vedea Healthware en Casper Hendriks van On-Wine. Zij vertellen je over hun onafhankelijke reis bij het opzetten van hun bedrijven, waarbij ze obstakels zoals belastingregels hebben overwonnen. Het thema Funding is de rode draad in dit gesprek. Waar haal je funding vandaan? Waar kan je terecht? Hoe bepaal je wat je startup waard is? Kan je dat nu al bepalen of doe je dat later? En hoe zit dat dan met de investeerders of aandeelhouders die nu al instappen? 

De een koos voor sharefunding via Eyevestor, de ander klopte met succes aan bij de RVO en later bij de ROM Utrecht Region. 

Ze deelden hun ervaringen met verschillende financieringsbronnen, waaronder sharefunding via Eyevestor, de Rabobank innovatielening en steun van de regionale investeringsmaatschappij (ROM), maar benadrukten ook de uitdagingen van het aantrekken van financiering in een vroeg stadium.

In Dotslash On-Air hoor je gesprekken en verhalen van startup & scale-up founders, corporate partners en investeerders uit het netwerk van Dotslash Utrecht. 

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door: (in willekeurige volgorde) Deloitte, Capgemini, Rabobank, Peper in je Pand, Gemeente Utrecht, StartUp Utrecht, SHV, Philadelphia Zorg, BORON Management, GREEN real-estate en Peper in je Pand. Stuk voor stuk partners van Dotslash, dé Startup locatie van Nederland.

Spotify: https://spotify.link/jfiMFr8U9Db

Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/de-lift/id1460130320?i=1000631912920

Muziek: Kitchen Collective
Spotify: https://open.spotify.com/album/1cfOvYx0AeuFv3iLyaqEPE?si=S3gYuGC6SPC9NEVXdde8QA