Drommedaris Dotslash

Op 15 november 2022 organiseert de ROM Utrecht Region samen met Smart Health Amsterdam en Amsterdam Trade & Innovate een visitor programme, waarbij er gezamenlijk per bus wordt afgereisd naar de Medica in Düsseldorf voor een dagtrip. De Medica is een van de grootste health beurzen ter wereld met duizenden exposanten, vele seminars, pitch events en andere netwerkevents. 

Medica beurs

Medica is een medtech beurs die van 14 ™ 17 november plaatsvindt in Düsseldorf. De beurs bestaat uit 17 hallen met daarin ongeveer 5600 verschillende organisaties met expertisegebieden als Ehealth, apparatuur voor endoscopie en chirurgie, laboratoriumtechnologie, IT health solutions, diagnostiek, prothese en implantaten, orthopedische technologie en fysiotherapie.

Wat brengt NL Medica visitor?

  • Busrit (retour), inclusief ontbijt naar medtechbeurs Medica in Düsseldorf
  • Entreekaartje voor de beurs
  • Per bedrijf kunnen er maximaal 2 deelnemers mee (elke deelnemer meldt zich aan via het formulier)
  • Netwerkmomenten met de Task Force Health Care en de Netherlands Business Support Office Stuttgart op het Holland Paviljoen
  • Diner voorafgaand aan terugreis (op eigen kosten van deelnemer)
  • Optioneel: korting op de matchmaking database van het Enterprise Europe Network: betaal €75,- in plaats van €150,-

Dus ben jij ondernemer uit de Health & Life Sciences sector en lijkt het je leuk om mee te gaan naar een van de grootste medtech beurzen ter wereld?

Dat kan! Zorg dan dat je er 15 November bij bent! Aanmelden kan bij onderstaande link:

NL Medica Visitor Programme 2022 – ROM Utrecht Region

Volg je Dotslash Utrecht al?