Is jouw startup klaar voor het buitenland? Wil je zaken doen, gericht netwerken met bedrijven of investeerders aantrekken? Meld je dan nu aan voor de startup-missie van 26 tot 30 juni 2023 naar Collision in Toronto!

Waarom Toronto en Canada?
Toronto heeft een bloeiende techscene met start-ups, gevestigde bedrijven en Big Tech zoals Google, IBM en Microsoft. Zij richten zich veel op AI en slimme technologieën voor steden (smart cities). Daarnaast heeft de regio Toronto-Waterloo een gunstig klimaat voor talent en investeringen, waardoor het is uitgegroeid tot een wereldwijd centrum voor nieuwe start-ups.

Collision: “The Olympics of Tech”:
Op Collision komt, anders dan op andere beurzen, een selectief publiek van investeerders en founders samen. Dat helpt enorm voor startups die actief zijn in de Noord Amerikaanse markt en daar willen starten of groeien. Deelnemen aan de missie betekent dat je op het event Collision in contact komt met veel investeerders, én via de side-events en de lokale Nederlandse vertegenwoordiging in contact komt met een groot Canadees netwerk.

Voor meer informatie of om je aan te melden bezoek de RVO website.