Heb jij of werk jij bij een start-up en ben je klaar voor de volgende stap? Wil je zakendoen en gericht netwerken met bedrijven en investeerders? Ga dan mee met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) naar Slush 2021, het grootste en belangrijkste start-up event ter wereld. Slush 2021 wordt gehouden van 29 november tot en met 3 december in Helsinki, Finland. Er zijn twee verschillende programma’s. Je kunt deelnemen vanaf 29 of 30 november.

 

De start-up-missie van de RVO naar Slush is gemaakt voor jonge, vaak door technologie gedreven bedrijven die snel willen groeien met een schaalbaar business model.

 

De Nederlandse delegatie bestaat uit Nederlandse technische start-ups die in hun bedrijfs- en productontwikkelingen klaar zijn voor de volgende internationale stap.

 

Voor wie?

Je kunt deelnemen als je voldoet aan de volgende eisen:

  • het product of de dienst is hoogtechnologisch en innovatief;
  • er is al marktacceptatie voor het product of dienst op de Nederlandse markt;
  • je bent al gestart met of klaar voor internationale opschaling;
  • je bent op zoek naar partners voor innovatiesamenwerking;
  • je bent op zoek naar seed, series A of series B financieringsronden;
  • Je hebt over een Nederlandse KVK-inschrijving;
  • het product of dienst is potentieel ‘disruptief’. Het product kan misschien zelfs een markt te veranderen.

 

Kosten

Deelname kost € 500 exclusief btw per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). Zie de webpagina voor een overzicht van wat je allemaal krijgt voor dit bedrag.

 

Deelname

Meld je aan voor deelname. Let op: elke deelnemer moet zich apart inschrijven. De uiterste aanmelddatum is 30 september.

Voor deze missie hanteren we een maximum van 15 start-ups. Na de inschrijftermijn wordt besloten welke start-ups kunnen deelnemen.

 

Meer weten?

Heb je nog vragen over de Nederlandse deelname? Neem dan contact op met:

 

Rik Roeske – projectleider Slush 2021

Bel: +31 6 2551 6714

Mail: rik.roeske@rvo.nl