Fullstack softwareontwikkelaar

Your Next Concepts maakt innovatieve software voor onderwijsinstellingen, die opleidingen gebruiken om hun data (aanwezigheid, cijfers, etc.) nog beter te gebruiken voor onderwijsverbetering. Onze applicaties richten zich op het verzamelen (administreren), analyseren en presenteren van de data; en dat op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier! Voorbeelden hiervan zijn het digitaal registratie van aanwezigheid en bij frequente afwezigheid een automatische notificaties naar de studiebegeleider. Voorbeelden van deze applicaties zijn Academy Attendance en SQill.
Onze applicaties worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. Dit alles doen wij vanuit een groeiende scale-up in Utrecht.

Wij zoeken…

Een full-stack developer met ervaring en/of affiniteit met onze tech-stack. Deze stack bestaat uit Laravel (PHP), Vue.js, JavaScript, MySQL en Elasticsearch. Je draait in het ontwikkelteam met 4 anderen mee aan de ontwikkeling van de producten en helpt zo aan de uitvoering van ontwikkelprojecten.

Je bent/hebt…

  • een HBO- of WO-opleiding afgerond.
  • 0-3 jaar werkervaring.
  • aantoonbare ervaring met de ontwikkeling van webapplicaties.
  • ervaring met een groot gedeelte van de volgende talen/frameworks: PHP, Laravel, JavaScript, Vue.js, Elasticsearch, HTML, (S)CSS, (My)SQL.
  • kennis van design patterns.
  • een zelfstandige werkhouding.
  • leergierig en ontplooit je graag op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en technieken.
  • een oog voor ontwerp en detail.
  • ervaring op de volgende gebieden is pré: UX/UI, CQRS, NoSQL, serverbeheer.

Wij bieden…

Een fulltime dienstverband (of vanaf 32 uur) in een groeiende start-up, op ons vette kantoor in Utrecht (Dotslash Utrecht, Europalaan 100) in een omgeving met nog veel meer groeiende bedrijven (start-ups en scale-ups). Natuurlijk ontvang je een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring, is er ruimte voor zelfontwikkeling, wordt de lunch verzorgd en hebben we geregeld een borrel! 

Je kunt snel veel verantwoordelijk krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf, bovendien zijn er mogelijkheden om een gedeelte van de tijd andere werkzaamheden (eigen klanten beheren, marketing, sales) te doen (dit is niet verplicht). Daarnaast ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en zijn er ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben je nog steeds aandachtig aan het lezen en kun je je relateren aan dit profiel? Kom dan een keertje koffie drinken om te kijken of dit iets voor je is. Bel 06 23476446 of stuur een mailtje naar casper@yournextconcepts.com.

 

https://yournextconcepts.com/jobs/#fullstack-developer