Wat een feest!

Op 15 juni vond dé ./zomerborrel plaats op de binnenplaats. van de Dotslash Campus. Dankzij een mooie combinatie met Indigo, het jaarlijkse event voor de Game-industrie dat twee dagen later plaatsvond én het weer dat enorm mee zat, werd het een prachtig mooie dag.

Overdag vonden er vele kennissessies plaats voornamelijk voor en door Dotslashers. De een op kantoor, de ander in een boardroom en weer anderen in een enorme tent op het parkeerdek.

Festival vibe

De dag werd afgesloten met een gezellige en goed bezochte borrel in de stretch-tent op de binnenplaats waar DJ Jazzy Johnson de draaitafels aan het werk zette terwijl de mensen van Hout & Hop ons verwenden met koude kletsers, bitterballen  (obv oesterzwam) van Gro, pizza-punten, borrelhapjes en frietjes met mayo waardoor de festival vibe compleet was.

Enorm bedank voor alle super positieve en enthousiaste reacties op de dag zelf en na afloop. In de wandelgangen en op social media (zoals deze post van Hidde Koning van Bittiq of deze van Igne) kwamen mooie complimenten voorbij aan het adres van de organisatie en voor Dotslash als start-up / scale-up campus an sich.

Wat ons betreft doen we dit volgend jaar nog eens dunnetjes over en ook in de tussentijd worden er uiteraard weer vele events georganiseerd en ontmoetingen gefaciliteerd. Bekijk hier de event kalender.

Dankwoord

Dank allereerst aan alle Dotslashers die er bij waren om er samen zo’n mooi feestje van te maken. In het bijzonder dank aan de bedrijven / founders / auteurs die  een workshop hebben verzorgd. Dank aan de Corporate Partners van Dotslash en BORON Management voor het mogelijk maken en het oppakken van de rekening. 

Gelukkig hebben we de foto’s nog:

Credits: Floris

 

Volg je Dotslash Utrecht al?