Earth Valley Café: Mobiliteit & Data

tue09may3:30 amtue5:30 amEarth Valley Café: Mobiliteit & DataEarth Valley café | mobiliteit & data |informele netwerkbijeenkomst over de kracht van de regio en het belang van innovatieve startups & scaleups

Event Details

Earth Valley Café in Dotslash

Binnen Earth Valley – ROM Utrecht werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan de uitdagingen van de fysieke leefomgeving. Kernonderwerpen hierbinnen zijn circulaire bouw, energietransitie, mobiliteit, klimaatadaptatie, en dit alles digitaal en slim! Er wordt gewerkt aan innovatie roadmaps en samenwerkingsprogramma’s; hierbinnen werken publieke en private organisaties samen in dezelfde richting aan innovaties binnen een bepaald thema.

Hiervoor heeft de ROM de input van innovatieve startups en scaleups hard nodig. Daarvoor organiseert de ROM samen met Dotslasher Victor van den Berg van Incredible Ventures en AutoBinck het eerste Earth Valley Café in Dotslash!

Programma 9 mei 2023

 • 15:15 – 15:30 – Inloop
 • 15:30 – 15:35 Welkom en update Earth Valley
  Ruud Meijvogel, business developer Earth Valley, neemt ons mee in de laatste ontwikkelingen van het ecosysteem.
 • 15:35 – 15:45 Kickoff verkenning regionale innovatieagenda Smart Mobility
  Klaes Sikkema, partner bij WeLabs, vertelt ons over de plannen van Earth Valley en provincie Utrecht om, samen met het bedrijfsleven, de overheden en kennisinstellingen tot een regionale innovatieagenda Smart Mobility te komen. Waar is deze regio sterk in als het aankomt op Smart Mobility? Hoe kunnen we onze krachten bundelen om meer impact te maken? Hoe kan jij een steentje bijdragen?
 • 15:45 – 16:30 Paneldiscussie XTNT, &morgen, Van Dorp en uCrowds
  In een paneldiscussie praten we over hoe we naar nieuwe mobiliteitsdiensten kunnen bewegen: met als doel minder auto’s, meer fietsen en meer deelvervoer. Op welke wijze kunnen we gedrag beïnvloeden? Welke rol kunnen werkgevers hierbij nog meer spelen? En hoe kunnen digitale oplossingen bijdragen aan een versnelling? Dit doen we met:

 • 16:30 – 17:30 – Netwerkborrel

Meld je aan! 

 

Ken jij Earth Valley nog niet nog niet of ben je nog niet aangesloten? Neem dan contact op met anouk.vananrooij@romutrechtregion.nl.

more

Time

09/05/2023 3:30 am - 5:30 am(GMT+02:00)

Location

Dotslash Utrecht, gebouw 100

Europalaan 100

Other Events

Organizer

Earth Valley - ROM Utrecht

De Regionale Ontwikkelingsmaatschapij Utrecht werkt aan een aantal ecosystemen. Een daarvan is Earth Valley. Binnen Earth Valley werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan de uitdagingen van de fysieke leefomgeving. Kernonderwerpen hierbinnen zijn circulaire bouw, energietransitie, mobiliteit, klimaatadaptatie, en dit alles digitaal en slim!

Learn More

Get Directions

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *