Dotslashers opgelet! Het komende jaar organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) startup missies op verschillende locaties:

Noteer de data in je agenda en pre-registreer!

 

Mocht je (potentieel) deel willen nemen of meer informatie willen ontvangen over de events, wordt er verzocht om vooraf in te schrijven via dit voorinschrijvingsformulier. Je ontvangt dan een e-mail met meer informatie. Deze voorinschrijving is er zodat ze je zo snel mogelijk kunnen updaten en zal sluiten wanneer de officiële registratie voor het evenement opent. Het leidt niet tot voorrang voor uw start-up in de selectie.

 

Waarom meedoen?

Is jouw startup klaar voor de volgende stap om internationaal te gaan? Wil je nieuwe markten veroveren? Door deel te nemen aan een startup-missie krijg je de mogelijkheid om potentiële klanten, investeerders, partners te ontmoeten, de lokale/regionale markten te verkennen, je product of dienst te testen voor een internationaal publiek en bekendheid te krijgen.

 

Deelname

De deelnamekosten per evenement bedragen € 500,- per startup*, inclusief prep-sessies, twee toegangskaarten voor de expolocatie en alle side-events die voor u georganiseerd worden. Reiskosten (hotel, restaurants, verzekeringen) zijn voor eigen rekening.

*De kosten voor CES in januari 2023 zijn anders en worden in een later stadium bekend gemaakt.

 

Over RVO opstartmissies

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert jaarlijks meerdere startup handelsmissies naar belangrijke tech events en startup hubs over de hele wereld. Deze handelsmissies worden in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken en Klimaat uitgevoerd in samenwerking met publieke en private partners.

 

Kijk voor meer informatie op de website en voor vragen kan je contact opnemen via startupmissies@rvo.nl.

ANDERE POSTS

Hieronder vind je meer posts/nieuws uit de Dotslash Community

Dialogue Trainer CES Innovation Award 2023!

Dialogue Trainer CES Innovation Award 2023!

Dotslasher DialogueTrainer is ‘s werelds eerste digitale simulatieplatform dat grote groepen traint en de ROI op soft skills-trainingen meetbaar maakt. DialogueTrainer biedt daarmee een praktische en wetenschappelijke basis voor service, sales, werkcoördinatie en snelle onboarding. Op CES 2023, de grootste en meest invloedrijke tech-beurs ter wereld, heeft de internationale markt hiermee kennis kunnen maken.

Productspecialist – Fulltime

Productspecialist – Fulltime

Als bedrijf zet Your Next Concepts zich elke dag in om met hun innovatieve IT-oplossingen het onderwijs te verbeteren, met het uiteindelijke doel dat iedereen goed onderwijs kan volgen. Om dit waar te maken, willen ze nu het team uitbreiden met een productspecialist waarin jij (?) de verbinding legt tussen de behoefte van de klant en de ontwikkeling van onze software. Kom jij ze versterken? (en als klap op de vuurpijl ook nog eens werken op de leukste startup/scaleup campus van Nederland?)

Dytter bij Samen Sterk op SBS6

Dytter bij Samen Sterk op SBS6

Dytter (./400) was te gast bij Samen Sterk op SBS 6, deze aflevering is uitgezonden op 18 december. Founder André Piso vertelt over het oprichten van Dytter en hoe Dytter te werk gaat om de zorg te veranderen.

Dotslash Drommedaris geopend

Dotslash Drommedaris geopend

Op 23 november werd de ./DROMMEDARIS feestelijk geopend. Hiermee komt 4.000 m2 extra kantoorruimte beschikbaar voor startups & scaleups in Utrecht.

Dotslasher DialogueTrainer wint CES innovation award 2023

Dotslasher DialogueTrainer wint CES innovation award 2023

Dotslasher DialogueTrainer heeft de CES innovation award gewonnen op 13 oktober 2022. De CES innovation award wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van design en technologie. Op 13 oktober werden de Nederlandse winnaars bekend gemaakt in de Beurs van Berlage, in Amsterdam. In januari zal Dialogue Trainer haar innovatieve trainingen presenteren op het jaarlijks event van CES in Las Vegas voor een wereldwijd publiek.

Rabobank Regionale Duurzame Innovatiedag

Rabobank Regionale Duurzame Innovatiedag

Wil jij je laten inspireren door duurzame en innovatieve koplopers in onze regio en met andere ondernemers in gesprek gaan over duurzaamheid en innovatie in je bedrijfsvoering? Dan nodigt Rabobank je van harte uit voor de Regionale Duurzame Innovatiedag op woensdag 9 november.