Dotslashers opgelet! Het komende jaar organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) startup missies op verschillende locaties:

Noteer de data in je agenda en pre-registreer!

 

Mocht je (potentieel) deel willen nemen of meer informatie willen ontvangen over de events, wordt er verzocht om vooraf in te schrijven via dit voorinschrijvingsformulier. Je ontvangt dan een e-mail met meer informatie. Deze voorinschrijving is er zodat ze je zo snel mogelijk kunnen updaten en zal sluiten wanneer de officiële registratie voor het evenement opent. Het leidt niet tot voorrang voor uw start-up in de selectie.

 

Waarom meedoen?

Is jouw startup klaar voor de volgende stap om internationaal te gaan? Wil je nieuwe markten veroveren? Door deel te nemen aan een startup-missie krijg je de mogelijkheid om potentiële klanten, investeerders, partners te ontmoeten, de lokale/regionale markten te verkennen, je product of dienst te testen voor een internationaal publiek en bekendheid te krijgen.

 

Deelname

De deelnamekosten per evenement bedragen € 500,- per startup*, inclusief prep-sessies, twee toegangskaarten voor de expolocatie en alle side-events die voor u georganiseerd worden. Reiskosten (hotel, restaurants, verzekeringen) zijn voor eigen rekening.

*De kosten voor CES in januari 2023 zijn anders en worden in een later stadium bekend gemaakt.

 

Over RVO opstartmissies

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert jaarlijks meerdere startup handelsmissies naar belangrijke tech events en startup hubs over de hele wereld. Deze handelsmissies worden in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken en Klimaat uitgevoerd in samenwerking met publieke en private partners.

 

Kijk voor meer informatie op de website en voor vragen kan je contact opnemen via startupmissies@rvo.nl.

ANDERE POSTS

Hieronder vind je meer posts/nieuws uit de Dotslash Community

Unreal Engine C++ Developer at Beemup / Your Open Metaverse

Unreal Engine C++ Developer at Beemup / Your Open Metaverse

Do you believe that the Metaverse is already here, but that Meta is just a reboot of Second Life? Do you want to take the red pill and make an impact with your 3+ years of programming skills for Unreal Engine? Good! Then this application is just for you.

Topicus neemt meerderheidsbelang in Devise Analytics

Topicus neemt meerderheidsbelang in Devise Analytics

Overname nieuws: Een mooie prestatie van Dotslasher Devise. Zij wil de volgende groeistap gaan maken met het uitbreiden van haar markt en platform en slaat daarom de handen ineen met het beursgenoteerde Topicus.

Medior bedrijfspsycholoog die als trainer en/of assessor aan de slag wil!

Medior bedrijfspsycholoog die als trainer en/of assessor aan de slag wil!

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons wil komen versterken. Sprankel & Co groeit gestaag en de bedoeling is dat je met ons mee gaat groeien. Daarom zoeken wij een sprankelende collega die open staat om in korte tijd veel te leren, van het verzorgen van workshops, trainingen en/of assessments tot coaching en klantbeheer.

Stichting nlgroeit

Stichting nlgroeit

Jarenlang heeft nlgroeit met veel plezier het programma samen met de KVK uitgevoerd. Per dit jaar slaat zij een nieuwe weg in als Stichting nlgroeit, met dezelfde energie en ambitie. Lees hier meer!

X