Dotslashers opgelet! Het komende jaar organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) startup missies op verschillende locaties:

Noteer de data in je agenda en pre-registreer!

 

Mocht je (potentieel) deel willen nemen of meer informatie willen ontvangen over de events, wordt er verzocht om vooraf in te schrijven via dit voorinschrijvingsformulier. Je ontvangt dan een e-mail met meer informatie. Deze voorinschrijving is er zodat ze je zo snel mogelijk kunnen updaten en zal sluiten wanneer de officiële registratie voor het evenement opent. Het leidt niet tot voorrang voor uw start-up in de selectie.

 

Waarom meedoen?

Is jouw startup klaar voor de volgende stap om internationaal te gaan? Wil je nieuwe markten veroveren? Door deel te nemen aan een startup-missie krijg je de mogelijkheid om potentiële klanten, investeerders, partners te ontmoeten, de lokale/regionale markten te verkennen, je product of dienst te testen voor een internationaal publiek en bekendheid te krijgen.

 

Deelname

De deelnamekosten per evenement bedragen € 500,- per startup*, inclusief prep-sessies, twee toegangskaarten voor de expolocatie en alle side-events die voor u georganiseerd worden. Reiskosten (hotel, restaurants, verzekeringen) zijn voor eigen rekening.

*De kosten voor CES in januari 2023 zijn anders en worden in een later stadium bekend gemaakt.

 

Over RVO opstartmissies

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert jaarlijks meerdere startup handelsmissies naar belangrijke tech events en startup hubs over de hele wereld. Deze handelsmissies worden in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken en Klimaat uitgevoerd in samenwerking met publieke en private partners.

 

Kijk voor meer informatie op de website en voor vragen kan je contact opnemen via startupmissies@rvo.nl.

ANDERE POSTS

Hieronder vind je meer posts/nieuws uit de Dotslash Community

./drommedaris in Utrecht Business magazine

./drommedaris in Utrecht Business magazine

Na 10 jaar leegstand blaast Dotslash Utrecht de Drommedaris nieuw leven in. Op dit moment zijn we dit iconische pand aan de Europalaan 101 aan het verbouwen en in november gaan de eerste bedrijven er al in.

Commercieel medewerker ICT

Commercieel medewerker ICT

Ons kleine en informele team is door een groeiend aantal klanten en de groter wordende vraag vanuit de markt op zoek naar een commercieel medewerker ICT. Iemand die mee wil bouwen aan de groei en professionalisering van onze organisatie. We zijn op zoek naar een gedreven, gemotiveerde en gezellige collega, want naast hard werken wordt er ook veel gelachen en is er voldoende tijd voor een praatje en een borrel.

Medior trainer

Medior trainer

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons wil komen versterken. Sprankel & Co groeit gestaag en de bedoeling is dat je met ons mee gaat groeien. Daarom zoeken wij een sprankelende collega die open staat om in korte tijd veel te leren, van het verzorgen van workshops en trainingen tot coaching en klantbeheer.

Medior assessmentpsycholoog

Medior assessmentpsycholoog

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons wil komen versterken. Sprankel & Co groeit gestaag en de bedoeling is dat je met ons mee gaat groeien. Daarom zoeken wij een sprankelende collega die open staat om in korte tijd veel te leren, van het verzorgen van assessments tot coaching en klantbeheer.

25 miljoen gesharefund via Eyevestor

25 miljoen gesharefund via Eyevestor

DRIE JAAR, 70 VENTURES, 25.000.000 EURO. Inmiddels is meer dan €25 MILJOEN opgehaald via sharefunding-platform Eyevestor (gevestigd in ./100).

./zomerborrel (en foto’s)

./zomerborrel (en foto’s)

Wat een feest! Op 15 juni organiseerden we de ./zomerborrel op de binnenplaats van de startup scale-up campus van Dotslash Utrecht. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Bekijk ze hier.

Word mede-eigenaar van Blue Current

Word mede-eigenaar van Blue Current

Met innovatieve, slimme laadoplossingen willen we de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen. Laadpalen vormen daarvoor de basis, met onze aanvullende diensten bieden wij veel toegevoegde waarde. Investeer nu ook in een duurzame toekomst, word mede-eigenaar van Blue Current en ga samen met ons de uitdaging aan! Investeer en word mede-eigenaar.

Uitweg uit de schaarste

Uitweg uit de schaarste

Uit onderzoek van Gupta blijkt dat een groot deel van het personeelstekort in de zorg is op te vangen door technologische innovatie. Gupta constateert echter dat dit onvoldoende doorgang vindt door te weinig kennis, en daardoor bereidheid, van bestuurders.

Boost jouw bedrijf

Boost jouw bedrijf

Laat je binnen één ochtend bijpraten over de belangrijkste uitdagingen waarmee je nu of in de toekomst te maken hebt.

X