Dotslashers opgelet! Het komende jaar organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) startup missies op verschillende locaties:

Noteer de data in je agenda en pre-registreer!

 

Mocht je (potentieel) deel willen nemen of meer informatie willen ontvangen over de events, wordt er verzocht om vooraf in te schrijven via dit voorinschrijvingsformulier. Je ontvangt dan een e-mail met meer informatie. Deze voorinschrijving is er zodat ze je zo snel mogelijk kunnen updaten en zal sluiten wanneer de officiële registratie voor het evenement opent. Het leidt niet tot voorrang voor uw start-up in de selectie.

 

Waarom meedoen?

Is jouw startup klaar voor de volgende stap om internationaal te gaan? Wil je nieuwe markten veroveren? Door deel te nemen aan een startup-missie krijg je de mogelijkheid om potentiële klanten, investeerders, partners te ontmoeten, de lokale/regionale markten te verkennen, je product of dienst te testen voor een internationaal publiek en bekendheid te krijgen.

 

Deelname

De deelnamekosten per evenement bedragen € 500,- per startup*, inclusief prep-sessies, twee toegangskaarten voor de expolocatie en alle side-events die voor u georganiseerd worden. Reiskosten (hotel, restaurants, verzekeringen) zijn voor eigen rekening.

*De kosten voor CES in januari 2023 zijn anders en worden in een later stadium bekend gemaakt.

 

Over RVO opstartmissies

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert jaarlijks meerdere startup handelsmissies naar belangrijke tech events en startup hubs over de hele wereld. Deze handelsmissies worden in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken en Klimaat uitgevoerd in samenwerking met publieke en private partners.

 

Kijk voor meer informatie op de website en voor vragen kan je contact opnemen via startupmissies@rvo.nl.

ANDERE POSTS

Hieronder vind je meer posts/nieuws uit de Dotslash Community

Werken bij MVO Nederland

Werken bij MVO Nederland

DOENDENKERS, ZINGEVERS en HARTMAKERS OPGELET Werken aan het allerbelangrijkste wat we hebben: onze natuur en maatschappij. Als je dat wilt, zonder dat het alleen bij praten blijft, moet je bij MVO Nederland zijn, het grootste duurzame-bedrijvennetwerk van Europa. Hier...

Dotslash & Eyevestor lanceren nieuw funding platform

Dotslash & Eyevestor lanceren nieuw funding platform

Dotslash gaat samenwerken met online funding platform Eyevestor om het Dotslash Funding Platform te lanceren. Dit nieuwe platform maakt het voor Dotslashers eenvoudig om aandelen digitaal uit te geven en kapitaal op te halen, met kosteloze ondersteuning van partners als Rabobank en Deloitte. Het initiatief biedt niet alleen toegang tot een brede digitale community van investeerders, maar vergroot ook de kansen voor startups en scale-ups om aanvullende financiering te verkrijgen.

ACCOUNTMANAGER – ONDERWIJSVERNIEUWING – REGIO NOORD

ACCOUNTMANAGER – ONDERWIJSVERNIEUWING – REGIO NOORD

Wij zijn onderwijsvernieuwers Wij vinden onderwijs tof. Wij hebben in 5 jaar een leerplatform gemaakt waarmee dagelijks 150.000 leerlingen les krijgen op school. Echt waar, je herkent het klaslokaal van vroeger niet meer terug. Leerlingen werken samen op één laptop....

Service Medewerker

Service Medewerker

Word jij vooral blij van mensen helpen? Zou je dat graag doen vanuit ons bruisende kantoor bij Dotslash Utrecht? En vind jij ook dat digitale zorg voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn? Dan zoeken wij jou! Wat ga je doen? Jij helpt patiënten en cliënten van...

Living Lab Utrecht x Dotslash @ Zorg & ICT beurs

Living Lab Utrecht x Dotslash @ Zorg & ICT beurs

Woensdag 14 juni tussen 11.00-12.30 is de Living Lab Utrecht | Dotslash bijeenkomst in de Jaarbeurs Utrecht. Op maandag 12 juni start de Dutch Health Week een initiatief van de Dutch Health Hub. De plek waarbij 15.000 professionals uit de zorg en life sciences bij...

Hoe de zorg steeds slimmer, goedkoper en menselijker wordt

Hoe de zorg steeds slimmer, goedkoper en menselijker wordt

Het aantal slimme oplossingen in de zorg, van menselijke samenwerking tot technologische uitvindingen, neemt in rap tempo toe. In dit whitepaper van Dytter ontdek je aan de hand van talloze voorbeelden, hoe de zorg steeds slimmer, goedkoper én menselijker wordt.

EFRO subsidie, voor wie wat waar wanneer?

EFRO subsidie, voor wie wat waar wanneer?

Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkelingen (EFRO) speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van regionale ontwikkeling in Europa. In de regio Utrecht biedt het EFRO-subsidieprogramma genaamd Kansen voor West III een unieke kans voor innovatieve projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van de regio. In deze blogpost zullen we de belangrijkste aspecten van het EFRO-subsidieprogramma in de regio Utrecht bespreken, inclusief de prioriteiten, openstaande calls en het aanvraag proces.

Verslag ./kennissessie met Eyevestor en Bluecurrent

Verslag ./kennissessie met Eyevestor en Bluecurrent

Op dinsdag 9 mei verzorgde het bij Dotslash gevestigde Eyevestor, een kennissessie over Sharefunden. Tijdens deze sessie deelt onder andere Mark de Raaij (ook een Dotslasher) hoe hij met zijn bedrijf Blue Current binnen enkele maanden 5 miljoen euro funding ophaalde mbv Eyevestor.