Pioniers van de Zorg: Winnaars van de Nationale Zorginnovatieprijs

Kunnen technologie en persoonlijke zorg hand in hand gaan? Tijdens de Zorg & ict-beurs schitterde Juvoly door de prestigieuze vakjuryprijs van €10.000 in de wacht te slepen met hun baanbrekende QuickConsult. Deze innovatieve technologie transformeert de huisartsenzorg door consulten niet alleen efficiënter, maar ook persoonlijker te maken. Valtes ontving de zeer gewaardeerde publieksprijs, met een ruime meederheid aan stemmen, ter waarde van €5.000. Valtes helpt met hun innovatieve gepersonaliseerde digitale assistent mensen die ‘gewoon voor een ander zorgen’. Hiermee bieden zij mantelzorgers de hoognodige persoonlijke ondersteuning. 

Nieuwe Aflevering Pepper Podcast

In deze nieuwste aflevering van De Pepper Podcast gaan Jelle Drijver en Jos Hummelen in gesprek met Thomas Kluiters, co-founder van Juvoly, en Erjen Derks, co-founder van Valtes. Luister de podcast om te ontdekken hoe Juvoly en Valtes de zorgsector revolutioneren en wat dit betekent voor patiënten, huisartsen en mantelzorgers.

Juvoly’s QuickConsult maakt huisartsenzorg persoonlijk en efficiënt
Met Juvoly’s innovatieve QuickConsult wordt het bezoek aan de huisarts weer een leukere en persoonlijke ervaring. De technologie luistert mee met het gesprek tussen patiënt en huisarts. Na afloop van het consult wordt het gesprek automatisch samengevat in een gestructureerd verslag, dankzij geavanceerde spraakherkenningstechnologie die specifiek is afgestemd op de eerstelijnszorg. Luister de podcast en leer meer over hun innovatieve zorginnovatie!

Valtes: voor mensen die ‘gewoon zorgen voor een ander’ 

Valtes ondersteunt mensen die ‘gewoon zorgen voor een ander’. Hun gepersonaliseerde digitale assistent biedt mantelzorgers niet alleen tips en trucs, maar ook persoonlijk advies op maat, afgestemd op de specifieke context en omstandigheden. Valtes helpt gemeenten om mantelzorgers te bereiken en persoonlijke ondersteuning te bieden. Luister de podcast om er alles over te weten te komen.

Over de Nationale Zorginnovatieprijs

Het blijft voor zorgondernemers een uitdaging om hun bedrijf daadwerkelijk tot een succes te maken, ook al hebben ze hun innovatie uitgebreid getest en op de markt gebracht. Om deze ondernemers te stimuleren, reikte Zorginnovatie.nl in 2024 voor de negende keer de Nationale Zorginnovatieprijs uit voor de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase. De winst bestaat uit de vakjuryprijs ter waarde van €10.000 of de publieksprijs ter waarde van €5.000. Daarnaast krijgen de winnaars professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van hun innovatie.

De publieksprijs in 2024 werd mede mogelijk gemaakt door Growtivity. In 2025 zal de Nationale Zorginnovatieprijs weer opnieuw worden uitgereikt! Ben je geïntereseerd? Blijf op de hoogte via Zorginnovatie.nl!

De Pepper Podcast

Jelle Drijver en Jos Hummelen hebben vorig jaar vanuit ROM Utrecht Region, Dotslash Utrecht en Impact033 De Pepper Podcast in het leven geroepen om ondernemers een stevige oppepper te geven op het gebied van de gezonde mens, de gezonde leefomgeving of de gezonde samenleving. In de podcast komen verschillende innovatieve en ambitieuze ondernemers aan het woord, met in deze aflevering de winnaars van de Nationale Zorginnovatieprijs 2024.

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door Dutch Health HubHealth~HollandROM Utrecht Region en UtrechtInc.

ANDERE POSTS

Hieronder vind je meer posts/nieuws uit de Dotslash Community

Medewerkersparticipatie kennissessie

Medewerkersparticipatie kennissessie

Op 26 juni vanaf 16.00 in de event-space van Dotslash Utrecht krijgen we tekst en uitleg van Deloitte over medewerkersparticipatie (en een gratis daghap) meld je nu aan!

Women Entrepreneurship Exchange handelsmissie naar L.A.

Women Entrepreneurship Exchange handelsmissie naar L.A.

Door mee te gaan met deze handelsmissie krijg je inzicht in de markt van Los Angeles, doe je waardevolle kennis op en breid je je netwerk uit met relevante Nederlandse en Amerikaanse contacten. Voor wie? Wanneer en wat het kost?

Klantenservice medewerker bij Faqta

Klantenservice medewerker bij Faqta

Wil jij als klantenservice medewerker een centrale rol binnen het commerciële team van Faqta vervullen? Lees dan vooral verder en solliciteer bij Faqta!

Vacature parttime Financieel medewerker bij Friday Energy

Vacature parttime Financieel medewerker bij Friday Energy

We zoeken een teamspeler met een passie voor duurzaamheid, goede communicatieve vaardigheden en een hands-on mentaliteit. Minimaal HBO-niveau of vergelijkbare ervaring op financieel gebied wordt gevraagd.

Interesse? Bekijk dan deze vacature voor meer informatie!

Methode adviseur Regio Zuid / West bij Faqta

Methode adviseur Regio Zuid / West bij Faqta

De methode adviseurs bij Faqta zorgen er met hun enthousiasme voor dat meer scholen Faqta gaan gebruiken, terwijl ze voor hun klanten (basisscholen door heel Nederland) vooral een deskundige gesprekspartner zijn.

Vacature (Out of) Officemanager & Facilitair Ondersteuner

Vacature (Out of) Officemanager & Facilitair Ondersteuner

(OUT OF) OFFICE MANAGER & FACILITAIR ONDERSTEUNER We zoeken niet iemand die onze mail op afwezig zet als we er even niet zijn maar een officemanager en facilitair ondersteuner die ook graag van zijn/haar plek komt om buiten ons eigen kantoor zaken te regelen die...

Vacature: Stageplaats als Assistent Communitymanager bij Dotslash

Vacature: Stageplaats als Assistent Communitymanager bij Dotslash

Ben jij iemand die houdt van een dynamische werkomgeving waar elke dag anders is? Welkom bij Dotslash Utrecht, dé bruisende campus voor startups en scale-ups! Bij ons is geen dag hetzelfde. Je stapt ons kantoor binnen met een plan voor de dag, maar voordat je het weet, word je meegenomen door de waan van de dag. En jij? Jij houdt daarvan. Constant schakelen en inspelen op wat er gebeurt, dat is waar jij energie van krijgt.

Dotslash in Het Financieele Dagblad

Dotslash in Het Financieele Dagblad

🚀 Mooi artikel in Het Financieele Dagblad over Dotslash en onze plek in de Utrechtse start-up scene. Goed dat heel Nederland nu kan lezen dat #Utrecht de place to be is voor start- en scale-ups. ‘Bescheidenheid siert de mens’ maar dat mag best wat vaker gezegd worden 💪 😉. #Trots!

Lees het volledige artikel hier voor meer inzichten en inspiratie: https://lnkd.in/eGYu9VDH (gratis te lezen)

(p.s. door de opening van ons nieuwste pand aan de Europalaan 93 afgelopen kwartaal hebben we een paar kamers beschikbaar voor toffe start- of scale-ups. Stuur Jelle Drijver een DM voor meer informatie).

Blue Current winnaar Dotslasher of the Year award

Blue Current winnaar Dotslasher of the Year award

Blue Current, pionier in duurzame mobiliteit wint de Dotslasher of the Year Award 2023 bij Dotslash Utrecht en ontvangt prijzenpakket uit handen van Burgemeester Sharon Dijksma en John Fentener van Vlissingen.

Deloitte: Eindejaarstips voor ondernemers

Deloitte: Eindejaarstips voor ondernemers

Het einde van het jaar nadert en dat betekent één ding: tijd om de belastingzaken op orde te krijgen. Goed nieuws! Onze partner Deloitte heeft een goudmijn aan informatie samengesteld speciaal voor jullie. Check deze PDF.