Word mede-eigenaar van Blue Current, inschrijving is nu geopend!

Met innovatieve en slimme laadoplossingen willen we de transitie naar elektrische vervoer versnellen. Laadpunten vormen daarvoor de basis. Dat is niet alles. Door het leveren van aanvullende diensten, zoals het optimaal benutten van de beschikbare energie, bieden wij veel toegevoegde waarde. Dit is onze bijdrage aan een schoner milieu en een duurzame toekomst. Doe je met ons mee?

Investeren in Blue Current betekent investeren in de onomkeerbare energietransitie op weg naar een duurzame toekomst én in de snelgroeiende e-mobility markt. Maar je wordt ook mede-eigenaar van een belangrijk stuk onderscheidend vermogen, waarmee je jezelf van rendement verzekert op de lange termijn.

Vanaf vandaag kun je je inschrijven op onze aandelen. Bezoek de website en word mede-eigenaar van Blue Current!

KLIK HIER VOOR MEER INFO –> investeren.bluecurrent.nl

ANDERE POSTS

Hieronder vind je meer posts/nieuws uit de Dotslash Community

25 miljoen gesharefund via Eyevestor

25 miljoen gesharefund via Eyevestor

DRIE JAAR, 70 VENTURES, 25.000.000 EURO. Inmiddels is meer dan €25 MILJOEN opgehaald via sharefunding-platform Eyevestor (gevestigd in ./100).

./zomerborrel (en foto’s)

./zomerborrel (en foto’s)

Wat een feest! Op 15 juni organiseerden we de ./zomerborrel op de binnenplaats van de startup scale-up campus van Dotslash Utrecht. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Bekijk ze hier.

Uitweg uit de schaarste

Uitweg uit de schaarste

Uit onderzoek van Gupta blijkt dat een groot deel van het personeelstekort in de zorg is op te vangen door technologische innovatie. Gupta constateert echter dat dit onvoldoende doorgang vindt door te weinig kennis, en daardoor bereidheid, van bestuurders.

Boost jouw bedrijf

Boost jouw bedrijf

Laat je binnen één ochtend bijpraten over de belangrijkste uitdagingen waarmee je nu of in de toekomst te maken hebt.

Unreal Engine C++ Developer at Beemup / Your Open Metaverse

Unreal Engine C++ Developer at Beemup / Your Open Metaverse

Do you believe that the Metaverse is already here, but that Meta is just a reboot of Second Life? Do you want to take the red pill and make an impact with your 3+ years of programming skills for Unreal Engine? Good! Then this application is just for you.

Topicus neemt meerderheidsbelang in Devise Analytics

Topicus neemt meerderheidsbelang in Devise Analytics

Overname nieuws: Een mooie prestatie van Dotslasher Devise. Zij wil de volgende groeistap gaan maken met het uitbreiden van haar markt en platform en slaat daarom de handen ineen met het beursgenoteerde Topicus.

X